用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問慈雲山/黃大仙區邊到有好地方學o野?? ...
go

請問慈雲山/黃大仙區邊到有好地方學o野?? [複製鏈接]

請問慈雲山/黃大仙區邊到有好地方學o野??

各位mame, 請問慈雲山/黃大仙區邊到有好地方學o野??
小女現時就o黎4yrs ,想比佢學o下如英文會話,圍棋,piano等等,多謝報料!!

Re: 請問慈雲山/黃大仙區邊到有好地方學o野??

No???   

呢間瑋迪琴行位置不太起眼,但星期五六都有唔少人,本人最初碰到他們的免費試學就俾個仔試試,見個仔開心就參加了鋼琴班,他們的畫班星期六都有幾班... 去google 找瑋迪琴行

o矣,其實區區都有好多學野地方,
我都係住黃大仙附近,但都要出到hk學,
無信心,柴娃娃(驚個B係佢度成粒鐘有特發事佢地唔識handle),我情願貴d,辛苦d,帶佢出hk,有o甘大間得o甘大間,
起碼個心安樂d...
雖然成日俾屋企人鬧.........

sako 寫道:
o矣,其實區區都有好多學野地方,
我都係住黃大仙附近,但都要出到hk學,
無信心,柴娃娃(驚個B係佢度成粒鐘有特發事佢地唔識handle),我情願貴d,辛苦d,帶佢出hk,有o甘大間得o甘大間,
起碼個心安樂d...
雖然成日俾屋企人鬧.........

妳真是勤力啊!!
‹ 上一主題|下一主題