用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?
樓主: bby
go

2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢? [複製鏈接]

Re: 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?

elainec,
係喇, 點解學費會唔同既      
咁醫生紙同其他form要幾時交呢?

我都唔知why同你既學費唔同, 我見其他媽咪都係咋

新消息? 我唸冇喇, 都係講個d野, 第一同第二日有得陪佢返學, 之後要自己返, 同講下校車既情況

hi, kcpooh & yanbb, 你地d囡囡係邊班呀??  

tsing yi 學之園:  
am:
1) elainec - son

pm:
1) godblessbaby - daughter
2) fonnie 226 - daughter

olympic 學之園:  
am:
1) bby - son
2) gary媽 - son

pm:
1) onon811 - daughter

[quote]
elainec 寫道:
hello,

星期六我幫呀囝交
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

bby,

唔知點解學費會唔同既....?  我係星期二去get uniform交學費.... 星期六同囝去playgroup時交form&相...... d姐姐冇話我要交多d錢wor????

我地就要15號或前交哂d form,唔知你地le???
校車情況點呀??

hi hlbaby2004,

你o既小朋友係邊班呀???

學費加左幾多錢呀??   

[quote]
hlbaby2004 寫道:
青衣校同大角咀校學費唔同

elainec 寫道:
bby,

唔知點解學費會唔同既....?  我係星期二去get uniform交學費.... 星期六同囝去playgroup時交form&相...... d姐姐冇話我要交多d錢wor????

我地就要15號或前交哂d form,唔知你地le???
校車情況點呀??

我同你一樣, 仲有d外套未拎, 又要特登去多次  

好似校長都冇話要幾時交, 不過自動轉脹張form我就交左先, 因為佢地要交去銀行, 驚遲左

校車叔叔話8月頭會confirm我地, 校車費$550, 都幾貴下, 你呢? 幾錢呢?

轉去呢度傾喇 CLICK HERE

依家個個都係個度既學生  

[size=small]♡Johnathan媽,
Bingo,我o係呢樹見到你啦...嘻嘻,知唔知我係邊個?見到我個女嘅嘜頭認唔認風得先??? Wakakakaka...

bby, 校車費都係approx $550, 點都平過工人taxi 接送....!

Mui_Mui 寫道:
[size=small]♡Johnathan媽,
Bingo,我o係呢樹見到你啦...嘻嘻,知唔知我係邊個?見到我個女嘅嘜頭認唔認風得先??? Wakakakaka...

知道喇              

My daughter can only get the make up from the waiting list. Good that she can join you all for the coming years.

elainec 寫道:
hi, kcpooh & yanbb, 你地d囡囡係邊班呀??  

tsing yi 學之園:  
am:
1) elainec - son

pm:
1) godblessbaby - daughter
2) fonnie 226 - daughter
3) kcpooh - daughter

olympic 學之園:  
am:
1) bby - son
2) gary媽 - son

pm:
1) onon811 - daughter
Work hard moms!
‹ 上一主題|下一主題