用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘補習???????????
go

油塘補習??????????? [複製鏈接]

f

油塘補習???????????

本人個仔讀小一全日, 而我是全職媽咪. 請問有無人可介紹在油塘,私人小組補習給我呢?多多幫忙   

Re: 油塘補習???????????

hi f,

油塘好似得一間補習社架咋, 就係鯉魚門廣場入面. 不過, 我無試過呀, 所以好唔好就唔知.      如果無記錯, 你小朋友係咪讀 sxx 既係咪?

hi!你喺油塘(觀塘區媽媽會- 油塘區媽咪入黎吹下水(part 8))問吓,嗰度有至少3個媽咪幫人係補習架   
f 寫道:
本人個仔讀小一全日, 而我是全職媽咪. 請問有無人可介紹在油塘,私人小組補習給我呢?多多幫忙   

hi f,

我住係油塘油美苑,係屋企同 d 小學生補習,小組或私人均可,如有查詢請pm我

我有興趣 Pls pm to [email protected] Thanks.
angel媽媽 寫道:
hi f,

我住係油塘油美苑,係屋企同 d 小學生補習,小組或私人均可,如有查詢請pm我

我都想請pm我[email protected]
angel媽媽 寫道:
hi f,

‹ 上一主題|下一主題