用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到迦南(九龍塘)取錄信既媽媽,入黎傾吓! ...
go

收到迦南(九龍塘)取錄信既媽媽,入黎傾吓! [複製鏈接]

收到迦南(九龍塘)取錄信既媽媽,入黎傾吓!

今日收到信, 好開心!  
雖然話N1唔難考, 但肯定來年有學校收, 個心定好多!
係咪暫時唔駛交留位$$住呢?  
兩兄弟相親相愛, 一家四口樂融融! :)

Re: 收到迦南(九龍塘)取錄信既媽媽,入黎傾吓!

babycherry,
你可以試吓contact 學校, 睇吓有無second round interview?

琳琳豬媽,
睇吓小豆b同琳琳豬有無機會做同學仔先....

janmom,
係呀, 今個星期要覆學校confirm, 你可以打電話學校confirm就得, 應該唔駛交留位$$住....

Re: 收到迦南(九龍塘)取錄信既媽媽,入黎傾吓!

fionyiu, 琳琳豬媽,

我都有報keenmind呀, 佢地老師有contact過我, 話會等小豆b歲半先interview,即大約三至四月左右.....我仲有報Victoria(Homantin), 會喺一月中interview....

我其實未係好肯定會選邊間, 諗住interview完, 學校收小豆b先算.....interview 當係見識吓同了解多d呢幾間學校啦.....      

至於校車, 小豆b無論讀邊間都一定要坐校車喇, 通常都有安全belt, 同埋我覺得個個小朋友都係咁坐, 應該無問題gua...   自己送返學既話, 打風落雨會好狼狽.....
‹ 上一主題|下一主題