用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 音樂一品鍋 ---- Harry哥哥主持
go

音樂一品鍋 ---- Harry哥哥主持 [複製鏈接]

音樂一品鍋 ---- Harry哥哥主持

31/1 at 8:00pm - HK City Hall Concert Hall
2 Adults & 1 Child ($150 x 2 + $75)
Row G

音樂一品鍋

Please PM me if you are interested.   
點簽呀?!

Re: 音樂一品鍋 ---- Harry哥哥主持

點簽呀?!

九折出讓     
點簽呀?!

點簽呀?!

你早2日post出黎咪好law.  我就係買左31/1, 又係2大1小, 又係Row G, 又係$150 TICKETS

我朋友前幾日都買左農曆年初三加場的音樂會,可能是加場,所以D位仍幾好,他因為是香港管弦樂團會員,所以有八折。

音樂一品鍋

醒目開學勳章

今日同阿囡睇完, 阿囡好開心, 仲一完場9 秒9 跑去排隊攞簽名!       

cy101,

我今日都係同個小朋友去睇,佢開心到跳起,整晚都講harry哥哥,又話覺得個管弦樂團D哥哥姐姐好勁,要比心機學樂器,總之好過我之前講左幾多次叫佢要比心機學樂器,早知不用禁多口水,買張門票比佢已ok。

醒目開學勳章

cool_girl,

it's good show! 請問知唔知, harry哥哥一年多唔多做呢d show!

cy101,

以我所知今年是Harry哥哥連續第二年同香港管弦樂團合作,他的其他演出則不是很覺眼。

我記得上次(2005 Summer holiday) 睇過管弦樂團+Harry 哥哥既 Peter and the Wolf.  

最近又比我搵到Harry 哥哥N次前既Peter and the Wolf VCD, 正!

我好鐘意呢d音樂會, 因為好岩小朋友去聽, 氣氛較輕鬆同informal, d歌又岩小朋友聽, 仲有小小音樂知識.  

MK,
pls check pm!
我是9/2出生的小妹子, 請各位媽咪多多指教! 雲上,總有太陽. 雨後,必有彩虹 [img align=right]http://lilypie.com/baby2/030209/3/0/1/+8[/img]

Re: 音樂一品鍋 ---- Harry哥哥主持 (sold)

sold     
點簽呀?!

醒目開學勳章

Teresa,

agreed!  有隻咁既vcd, 等我去睇下; 其實harry哥哥仲有無做兒童節目(tv/radio)?

Teresa 寫道:
我記得上次(2005 Summer holiday) 睇過管弦樂團+Harry 哥哥既 Peter and the Wolf.  

最近又比我搵到Harry 哥哥N次前既Peter and the Wolf VCD, 正!

我好鐘意呢d音樂會, 因為好岩小朋友去聽, 氣氛較輕鬆同informal, d歌又岩小朋友聽, 仲有小小音樂知識.  

請問vcd在那裏買的? 我也想買thanks

請問要看多久?

thanks.

醒目開學勳章

about 2 hrs
‹ 上一主題|下一主題