用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 金巴倫舊生家長聯絡站
樓主: vvmakyy
go

金巴倫舊生家長聯絡站 [複製鏈接]

Re: 金巴倫家長會 - PART TWO

係啦, 真係唔捨得ga......especially我同金巴倫6年了.....由大仔到宜家.....昨天返到去都好感慨. 還記得昨天我地留到最後至走......最後同miss ngai說聲:保重, 再見了....真係差d忍唔住......   

我地呢班家長都要keep in touch啊.....要繼續係樹分享小朋友一切既喜, 怒, 哀, 樂.

金巴倫舊生家長聯絡站

hello all

由今日起, "金巴倫家長會" topic 將會改寫為 "金巴倫舊生家長聯絡站", 希望各位家長日後仍繼續在此講吓囝囝囡囡日後生活點滴, 家長吹吓水都可以架, keep in touch

Re: 金巴倫舊生家長聯絡站

vv,

昨日我都幫tiffany影咗d相啊.....

bowiema

tt 尋日影得4張相咋, d相仲係冇乜意思  :evil:

vv,

昨日佢地好busy....個個都掛住食同玩, 真係唔會記得影相ga......而且都有好幾個同學帶咗相機, 我見miss ngai用d籃裝住, 真係無mud時間逐部影. 我都幫tiffany影咗好幾張相, 你去我blog睇part two, click入yahoo 相部就會睇到ga lak.  

vv﹕

我來報到....

" 金巴倫舊生家長聯絡站" 呢個名改得好好,大家又可以keep住聯絡

不過bk改左咁多嘢,一時之間唔識用添......又要時間去適應

原文章由 Bowiema 於 05-12-9 11:11 發表
係啦...大家多d發言啦.....唔好得番我同vv2個係度對講先得ga.....    

vv、Bowiema﹕
我來報到

不過bk改左好多嘢,一時適應唔到,唔識用呀

"金巴倫舊生家長聯絡站" 呢個名改得好好呀,我地又可以keep住聯絡.....

Haruki Ma 來報到...

我係Haruki Ma...嚟報到呀...預埋我呀...

新版面, 好難用, 又好難睇啊.....

我係 Haruki Ma...嚟報到...

原文章由 Bowiema 於 05-12-9 11:11 發表
係啦...大家多d發言啦.....唔好得番我同vv2個係度對講先得ga.....    

我來報到,但唔識用呀....

Say Hello!

Hello ! 我係Tiffany Chan 個媽咪, 我報到啦! 大家好, 你們的小朋友怎樣呀? 我和Tiffany 都好掛住你們!!!

hi

my son is accpeted by st nicholas for k1 and may i knowwhat are the major primary school your kids are now studying after graduate from st nicholas
‹ 上一主題|下一主題