用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 金巴倫舊生家長聯絡站
樓主: vvmakyy
go

金巴倫舊生家長聯絡站 [複製鏈接]

Re: 金巴倫家長會 - PART TWO

cml123,

咁快lolo 又大一歲, 上次生日會好像幾個月前的事咁.
祝 lolo 快高長大, 聽聽話話, 狗年行大運.......  

小b     

cml123,
祝LoLo生日快樂,身體健康!

Winnie,
多謝你的薑醋,咁我唔客氣喇.

Bowiema,
麻煩你幫我攞出來,唔該哂.

[size=large]Good Morning....  

今日佢地返去行花市lak, bowie好開心, 昨晚我一返到去就叫我搵定套還珠格格比佢著....

hohan,
唔好甘客氣啦, 大家甘近, 互相照應一下ma....

cm123:

祝lolo快高長大 , 身體健康, 學業進步!party:  

ALL MOM :

願祝每位小朋友新一年快高長大, 身體健康! :

早晨丫....

多謝甘多位媽咪比lolo既祝福丫.lolo知今日係自己生日都好開心! 今早我帶佢返學,返到去見好多小朋友都有著中國服丫,好得意!仲麻煩左ms ngai代我映d相tim.映左返黎我upload比大家睇啦.

多謝大家丫...

hohan,
當然不用客氣啦! 真的多謝妳咁遠來探我同bb就真!!
當天我大頭蝦, 亞媽一不提我就不記得提妳攞薑醋!!

angelma,
pls, check p.m.

hohan 寫道:
cml123,
祝LoLo生日快樂,身體健康!

Winnie,
多謝你的薑醋,咁我唔客氣喇.

Bowiema,
麻煩你幫我攞出來,唔該哂.

himmum

我代lolo多謝你同各位媽咪丫..thank!   

cml123

Hello....all,

我明天開始放假lak, 初九先開工, 同大家拜個早年先....

[size=medium]祝各位媽媽, 爸爸, 心想事成, 身體健康!!

[size=medium]祝小朋友們, 身體健康, 聰明伶俐, 快高長大!!

[size=medium]恭喜發財)))            

大家咁話!!!!

Bowiema 寫道:
Hello....all,

我明天開始放假lak, 初九先開工, 同大家拜個早年先....

[size=medium]祝各位媽媽, 爸爸, 心想事成, 身體健康!!

[size=medium]祝小朋友們, 身體健康, 聰明伶俐, 快高長大!!

[size=medium]恭喜發財)))            

我要做埋今日丫..嗚...   

祝大家六合常中,一團和氣,合家平安.身體健康...yeah!     

all moms :

祝大家身體健康, 笑口常開, 心想事成!

祝小朋友身體健康, 學業進步, 快高長大, 聰明伶俐, 聽教聽話!

[size=x-large]恭祝大家新年快樂, 狗年行大運!   

Hello

[size=medium]我祝大家身體健康, 心想事成, 開開心心, 狗年行大運!!

妳記得今晚我約了妳嗎? 妳放工打電話比我啦!!!
期待妳!!
winnie

cml123 寫道:
我要做埋今日丫..嗚...   

祝大家六合常中,一團和氣,合家平安.身體健康...yeah!     

Winnie,

你搵番本中文功課未呀?

未呀!!!!

我都係度同大家拜個早年...祝大家

[size=medium]一本萬利, 生生猛猛
五福臨門, 七星拱照
狗年行大運

Winnie,

你有無打返去學校問下呀? 不過唔緊要啦, 到時開學同老師講聲再補做番啦.

各位媽咪, 小朋友

恭祝大家
一團和氣, 食極唔肥, 三星拱照
狗肥屋潤, 老公聽話, 科科考A
恭喜發大財

小B

[size=large]恭喜發財))))

我仲放緊假呀, 你地玩得開心嗎?
‹ 上一主題|下一主題