用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 金巴倫舊生家長聯絡站
樓主: vvmakyy
go

金巴倫舊生家長聯絡站 [複製鏈接]

Re: 金巴倫家長會 - PART TWO

winnie,爸爸仔,

[size=xx-large]恭喜晒你

多謝妳們呀!!   
我已在家休息了!!
星期二3/1/06那天這小bb來得真急呵!!
下午4:45-5:00入院, 7點幾就生了,當時醫院氣氛有點緊張, 我真的痛到攞命,
我又好似再次在死門關行了一圈出來了, 但都好開心,
總算母子平安, 感謝天主, 感謝妳們的祝福!!       12朝後來我家吃薑醋吧隨時歡迎呵!    地址請cml123勞煩帶路吧, 約好話我知幾時呀!! 期待妳們!!   

Winnie

你都好快喎, 前後兩個鐘就生左 baby, 咁你要多多休息呀! noddy 做左哥哥開唔開心呀?

Winnie,

好開心呀.... bb同你都返咗屋企, 多d休息呀.....你之前幫bb改定名未呢? noddy又多個弟弟同佢玩lak......

不過果日你又真係幾急啊.....仲記得果朝仲問緊你生得未, 跟住晚上就見到你老公既留言lak.....

WINNIE,

甘你就多d休息養好身體,等我地黎打..攪..你啦...哈....   
你都真係好快手喎,唔駛痛甘耐咪好囉..hehe.

帶路就無問題啦,我約好晒就打比你confirm啦,甘12朝即係幾時丫?..haha

係喎,近學期尾會有好多野玩,仲有家長日tim.要唔要我地提下你幫noddy帶野丫?

hi, winnie

bb好得意呀, 你都好快可以出院真係好wo....多d休息唔好咁操勞......最緊要係.......休息.........休息..........再休息

近學期尾會有好多野玩,仲有家長日tim.要唔要我地提下你幫noddy帶野丫? -----------有你地提我更係好啦!!thank you!!     

甘12朝即係幾時丫?..haha-----------21/1/06 sat 好嗎??

thank you dear all!!!!!

winnie﹕

我出左門幾日,一返來上網就見到你生左啦,真係恭喜你     ,BB好得意呀    noddy有無好開心有多個細佬做伴   

Winnie,

Congratulations!

Winnie

Sorry, Saturday 我唔得閒呀, 遲d有機會再見你 bb 呀!

記得多多休息

WINNIE

21號我自己都未知得唔得,近過年都好多野攪,仲有lolo又生日tim.haha.
不如2月頭or中,我再約佢地一齊去你樹啦.好唔好?

你多d休息下啦.bb改左名未呢?

winnie,

BB好得意呀,改左名未?

你好叻喎,咁快就出院,記得補多d,呢段時間補最好呀.

Winnie :

你好叻呀! 陣痛時間咁短,可以順利生! 又咁快上post 相片出來, 好勁!

不過最好在坐月月份吃多d補品, 對身體好好! 多d休息!

多謝妳們的讚賞, 但我又真的估不到自己咁叻的呵,   
可能第二胎個個都咁叻的呵! 試下呀!!   
如果21/1唔得,不如試下來緊的星期六或日(即14-15/1)呀!因我2月中會搬屋比較亂呵!        

BB名叫: 蔡敬謙     多多指教!!!!!!   

winnie

sorry, 今個 sat tiffany 都要上堂呀, sun 又要去還神 &

Winnie,

aiya, 今個星期六, 我都唔得呀, 因為adrian下個week開始考試lak, 要留在家溫書. maybe 21/1我自己來呀, 可以嗎? 到時再同你電聯.

oh...bb真的叫蔡敬謙, 你未生之前, bowie都有講過比我知, 佢話係noddy講ga....英文名呢? 改咗末呀?

WINNIE

我會今個sat or sunday去你樹,再打比你confirm啦.thank!
如果那一位媽咪同去.打比我一齊去啦.thank!

敬謙,幾好聽喎,邊個改既呢..hehe
甘英文名會唔會又同noddy既差不多?

二月搬啦,甘快?甘你要小心d啦.唔好比自己甘多野要煩丫.好好抖下.

vv,
不緊要啦! 下次啦! 有心!!
bowiema,
bowie 真好記性, noddy 講下佢都記得!!
21/1來好呀, 到時打比我呀! 歡迎!!
cml123,
妳o.k. 就打電話比我啦! 隨時歡迎!!   
bb名好聽多謝 ! 我改的...但我媽咪話筆劃不好!!
但如迷信的名就不好聽!!!!     

winnie & cml123,

pls check pm.

‹ 上一主題|下一主題