用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2) [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)

MMWong & Furbabies,

恭喜哂!

Audreyma,

睇左相啦,Audrey好開心喎,一上機開心到不得了,有一張又好攪笑,佢匿係你隻腳後面唔俾人影 。睇黎都唔係好凍

Audreyma,

早晨! 嘩! 一早開電腦, 見到妳的PM, 就見到思齊天真活潑, 笑容滿面, 一看就知道佢好高興, 妳們一去到就銀座SHOPPING,       ,買唔買到野呢, 終於住邊間酒店, 築地魚市場排隊耐唔耐呢??Disneyland 是否好有Christmas Feel,有沒有煙花呢??

我問天穎, Audrey 有沒有返學, 天穎說佢沒有, 去左日本Disneyland     

CMMANDY

Audreyma 寫道:
各位我返黎啦

今次東京之行 行程如下:
Day 1  銀座
Day 2  淺草 — 雷門和淺草寺、涉谷
Day 3  迪士尼
Day 4  橫濱八景島
Day 5  明治神宮、原宿、涉谷
Day 6  築地魚市場

SandyHung, CMMANDY, savanawong, ManLam, SandyKL, Chea Chea, MMWong

旅行相片已經有得睇喇,pls check pm.

[quote]
SandyHung 寫道:
ManLam~

me too!
我都好耐冇送過聖

Great! Audreyma came back already!        :  

Audreyma~

d相冇雪既?     
(講笑咋!)

SandyKL,

你講果張相,唔知係咪同小矮人果張呢?因為Audrey初初驚架,所以佢咪匿係我後面lor。我係自由行,買野就買左少少啦!夠就梗係唔夠架啦!  

CMMANDY,

第一天:
我地去到銀座隨便搵左間飯店食飯,食完飯行街許多店舖已經都差不多關門了,跟住去左牛奶妹餅店,以為有精品睇,點知樓上ge店舖都無左,再行仲有間阪急百貨未關門,就行左一陣,地下有間Gap,就趕快買左D衣服比Audrey,買完人地已經關門了。

我地5晚都係住Sheraton Grande Tokyo Bay.

築地魚市場排隊都唔耐,Disneyland有Christmas Feel,有煙花睇,不過Audrey無興趣睇。

Audreyma,

真是住DISNEYLAND 附近喎, 看來這酒店好正, Audrey無興趣睇煙花, 是否喜歡玩多d呢?? disnayland 多人嗎, 有沒有毛花生show呀! 巴斯/ pool, 妳們覺得邊個好玩呢??找到卡通人物拍照嗎??

CMMANDY

我去東京果幾日,氣溫係5-12度及3-12度唔係好凍,每日都陽光普照,所以日頭都幾暖,第3日去迪士尼我都無著褸,但係夜晚就真係幾凍,同埋坐車有暖氣真係好熱。

呢幾日我地玩得都好開心,但係背後ge故事我唔講你地真係唔會知道。Audrey好似有噪狂症咁,好鍾意發我脾氣,成日做埋D打人ge動作,有時唔比我掂佢,Daddy去買車飛,叫佢拖住我一陣佢都唔肯,自己鍾意一個人亂跑、亂走,試過同佢失散左一陣,但係佢好快又唔記得,總之就好難攪,好難教。

Audreyma~

人馬座ge人係咁ga!
Audrey 大個d, 你就知道 佢ge厲害!

失散左一陣      , 嚇死妳2 公婆, 如果係我, 我找番佢, 實    一鑊, 然後說以後唔同佢外遊, 太NAUGHTY. 然後再告訴他, 萬一爸媽唔見了妳, 妳就會留在街頭, 而且這兒的人唔識聽妳說的話,那麼妳就會餓, 喝喇等等, 咁佢就會明白, 以後唔敢這樣   

不過每個小朋友都有獨特的性格, 唯有耐心教

CMMANDY~

你幾似我喎! 如果發生咁ge事,我都会咁,但 我可能比你更惡!

CMMANDY 寫道:

失散左一陣      , 嚇死妳2 公婆, 如果係我, 我找番佢, 實    一鑊, 然後說以後唔同佢外遊, 太NAUGHTY. 然後再告訴他, 萬一爸媽唔見了妳, 妳就會留在街頭, 而且這兒的人唔識聽妳說的話,那麼妳就會餓, 喝喇等等, 咁佢就會明白, 以後唔敢這樣   

SandyHung,

哈哈! 因為我係山羊座  

佢ge厲害係指咩呀?佢依家已經好厲害喇!

由 SandyHung 於 2005-12-12 10:29:49

Audreyma~

人馬座ge人係咁ga!  
Audrey 大個d, 你就知道 佢ge厲害!  

CMMANDY & SandyHung,

我地緊有鬧佢啦!但係過一陣佢又故態復萌,所以咪話佢難攪lor!而且佢好鍾意學我架!細個ge時候我已經發覺佢學我,如果我打佢、鬧佢佢會學番我架!所以我對佢不能太惡架!

audreyma,

Sandy, Savana,

Please check PM.

Bowiema

ManLam,

48磅,     真是肥肥白白喎, 唔好企係度抱佢, 真係好易受傷架, 我在年中已經傷左條腰骨了, :wink:  :wink: Take care.

爺爺覺得有唁舒服, 佢老人家肯咁講就好, 起碼check 清楚d, 祝佢一切正常, 只是個心"認'住吧!  

ManLam, CMMANDY, savanawong, SandyKL,

之前個pm只有Day 1 ge相片,pls check e-mail (yahoo).

佢好鍾意學我架!    會學番我架   

妳意思是妳打佢, 佢會學妳打番妳, 所以妳不能太惡嗎??

‹ 上一主題|下一主題