用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)
樓主: CMMANDY
go

05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2) [複製鏈接]

Re: 05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (2)

Audreyma,

唔該你。簡直知道我們的所需要。
明天我可以還番Phonic給你。
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

vv,

你唔似喎,你地個個都好後生!

我都係3字生哂咁多個,做好產前檢查,咁就唔洗驚

CMMANDY 寫道:
性教育,    我真是唔識呀!點算呢

我都覺得開始灌輸呢方面知識俾佢哋。Tiff有時見到電視D藝員咀咀會唔明,係佢角度看只是佢可以與爸爸媽媽錫咀,其他人就應該唔得。所以唔俾佢哋睇又好難,唯有每次加以解釋。
近來佢重對自己身體開始好奇,有時洗澡前後話要除晒D衫睇自己肚腩,真係俾佢激死。
真係估唔到而家呢代小朋友咁早熟。
Qvi 3.97kg :-?
http://www.babyhome.com.tw/bb/156458

Audreyma~

你收到 我工人今早交給你d 碟嗎?

CheaChea,

今日放學我叫工人比埋英文Reader比你,[size=x-large]記住不用還

CheaChea 寫道:
Audreyma,

唔該你。簡直知道我們的所需要。
明天我可以還番Phonic給你。

Audreyma~

你好搞笑呀! 用咁大隻字!     

Audreyma 寫道:
CheaChea,

今日放學我叫工人比埋英文Reader比你,[size=x-large]記住不用還

SandyKL

你讚我後生呀! 開心死我啦      我老公成日要我剪短頭髮, 又問髮型師, 又問醫生, 係咁迫我剪, 其實剪唔係問題, 最慘係要再留翻長時好辛苦呀, 所以我c都唔想剪

收到你比我既碟喇!唔該晒!我怕CheaChea還番比我既碟無用嘛!而且無謂CheaChea再抄多一次喇。

SandyHung 寫道:
Audreyma~

你好搞笑呀! 用咁大隻字!     

我明白喇!

Audreyma 寫道:
收到你比我既碟喇!唔該晒!我怕CheaChea還番比我既碟無用嘛!而且無謂CheaChea再抄多一次喇。

Dear all,

妳有沒有去過San Francisco, 唔知好唔好玩呢??

CMMANDY~

呢个topic 過咗 2000个回應啦!

SandyHung 寫道:
CMMANDY~

呢个topic 過咗 2000个回應啦!

Thanks! 大家過來喇05金巴倫小朋? 入來傾下近況 (3)

vvmakyy, CMMANDY, SandyKL,

明天會將碟轉交給你們,請查收。 :
‹ 上一主題|下一主題