用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 沙田基督書院校風及成績如何???
go

沙田基督書院校風及成績如何??? [複製鏈接]

沙田基督書院校風及成績如何???

代朋友問 - 請問有無人知沙田基督書院既校風及成績係點架? 熟邊個Banding?

Re: 沙田基督書院校風及成績如何???

rclamlam>>

又見到你
好似 band two   

HPChingchingma

係呀, 我幫朋友問架, 佢個仔成績唔係幾好, 所以幫佢看下囉.

咁知唔知係Band 2頭定尾呀?

I want to know also, any body can provide information about 基督書院
Many many thaks
rclamlam 寫道:
HPChingchingma

係呀, 我幫朋友問架, 佢個仔成績唔係幾好, 所以幫佢看下囉.

咁知唔知係Band 2頭定尾呀?

我記得聽過一位升F.1媽媽說過 , 好似band two 總之中 , 都唔差排第3,4 咁上下 , 是梁文燕之後.  佢亞仔今年派左潮州會館 , 欲哭無淚 , 想叩門但都無俾 FORM .

我同事個仔依家中二, 前年佢小學校長話基督&陳震夏近兩年開始升上band two頭,重極力推薦添

MCCMON>>

好多謝你報料 , 上星期去左家長會 .
好好的感覺,  唔錯. 跟你資料一樣

多謝各位資料.

校風不錯
‹ 上一主題|下一主題