用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問"英文小讀者"購買地點??
go

請問"英文小讀者"購買地點?? [複製鏈接]

請問"英文小讀者"購買地點??

如題   

Re: 請問"英文小讀者"購買地點??

各大書局都有得賣.

Hi 杰杰媽媽,
因我係"商務"找不到,係網上"天地"/"大衆"都無資料。
唔知妳係邊間書局見過??    
等我可以去找找??  
thx in advance
杰杰媽媽 寫道:
各大書局都有得賣.

醒目開學勳章

係咪小樹苗那套?如果係,妳去小樹苗買就得.佢好多時做七折.地址係北角雲華大廈,5樓,好似RM504?

I bought this CD set before in Commercial Press. It was $150 per set, I am quite sure about it. It is published in Taiwan.

Hi SK1, julietta,

thx yours info  

唔知小樹苗出版個套同唔同台灣出個套呢  
或者我再去cwb個間商務睇睇。
另外,小樹苗好似 close 5:00pm,我放工佢都放工,唔知 sat 開唔開呢??

醒目開學勳章

cucumum

小樹苗開星期六架.

SK1

thx a lot   
SK1 寫道:
cucumum

小樹苗開星期六架.

Dear all,

Could you tell me what the content of this book?

Thanks for your advice.

Sabrina
‹ 上一主題|下一主題