用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Help!! 急! Victoria幼稚園冬季童軍服
go

Help!! 急! Victoria幼稚園冬季童軍服 [複製鏈接]

Help!! 急! Victoria幼稚園冬季童軍服

各位媽咪唔好意思, 請問有冇人有victoria幼稚園冬季童軍製服可以出讓, size 6-8 都可以.

開學時唔知要訂埋冬季,而家天氣涼,亞仔又唔肯在製服外加其他衫.訂又要成兩個禮拜.

唔該唔該!

Re: Help!! 急! Victoria幼稚園冬季童軍服

我個女是小蜜蜂, VICTORIA 老師都話本身上身都冇長袖的, 所以老師話比件校褸小朋友

Re: Help!! 急! Victoria幼稚園冬季童軍服

思樂媽媽,多謝你回應,我試下啦 !

FaiFaiMother,
我有呀,你pm我,比個電話或電郵地址我,我地再聯絡呀,我已經叫菲傭摷緊出黎,如果你近我工作地點,我可帶出黎,如果唔係,你可要約我菲傭

雅花

真係十萬個感激你可以俾件衫仔我,size好fit呀!多謝晒!

你仔仔小一讀得開心嗎?我仔仔星期一就知道間小學收唔收佢啦.相信到時去學校睇個board時都會好緊張!   

FaiFaiMother,
唔好客氣,

click 多左下添.
‹ 上一主題|下一主題