用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 一次好唔開心的經靂....
go

一次好唔開心的經靂.... [複製鏈接]

一次好唔開心的經靂....

Re: 一次好唔開心的經靂....

我只是想八卦一下是那間幼稚園, 可否PM我.  

mamami,

我都有類似的經歷, 不過就係返playgroup,其實每次返playgroup 我都會去睇吓係邊個miss 先,費事你話係西人到時係西班牙人咪死!咁小朋友又係返4堂都唔同miss,跟住最後的一個係串"脷環", 我真係頂唔順, 咪叫佢退學費,但係都係退返之後幾堂的學費, 跟住又係講account去旅行開唔到票, 雖然唔係多錢,但係我唔順氣咪打電去"教統局"問, 跟住話返比間playgroup聽, 佢地驚先快d退錢, 所以幫小朋友找playgroup 真係要好小心.

我個間係新都城-係    "L"字頭的, 大家都小心!

你可否pm你那間playgroup 的資料給我!thanks

Hi mamami,
I am sorry to hear that you have that bad experience.  As I am also considering enrol my son to other courses in Kln Tong.  Could you PM the Kinder's name to me?
Many thanks.
‹ 上一主題|下一主題