用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無今日已考聖芳濟各的媽咪, 可以講下今日考D咩 ?THANK ...
樓主: 睡寶
go

有無今日已考聖芳濟各的媽咪, 可以講下今日考D咩 ?THANKS [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 有無今日已考聖芳濟各的媽咪, 可以講下今日考D咩 ?THANKS

Re: 有無今日已考聖芳濟各的媽咪, 可以講下今日考D咩 ?THANKS

Also my son told me that they need to listen a story in Chinese-龜兔賽跑. After that, teacher asked him which one he wanted to be? And why?

Dear Clementmammy,

你個仔好叻 ,講都咁多!! 我個仔都係根德, 平時做paper都ok,但今次佢出到黎都無曬mood,話有D唔識,仲話斷左支筆,我問佢點解唔問老師羅過支,佢話唔想喎,我估都係因係唔係點識,羅左都無用!!!!

我問左佢好多次,由出黎問到昨晚,佢都係話無老師問過問題,問佢會唔會有個別小朋友俾老師問過?佢話無喎 !!

我諗問題都無答過,機會都非常低 !!!!唉 ....
該用戶已被刪除

my son was studied at Kentville as well.  When he finished the test and he told me that this is a very difficult test and he do not want to study in this school.

I was not surprise coz might be the test was already too difficult for a 5 yrs old kid.  He said he enjoyed the interview of DBS but not this one.

ff_tt,

My son also in group 79, but he said there is only 6 pages.  But he could not finish it since he got to boo-boo during the test. But the teacher had talked to him individually but he forgot what did they talking about?

我個仔係75group

阿囡個group有20人, 你地呢???

醒目開學勳章

其實有無人知道為什麼這所學校不開放洗手間給來面試的小朋友?我直角上覺得它不愛惜小朋友、不是以小朋友為出發點。

I have read what parents wrote here.  It is funny as there are many different versions of interview and examination contents.  Maybe, different papers for different sessions.  If it is true, how come SFA to select the right candidates.

Amusing!

Different versions may results of children mixed up with theirs imagination like my child did.

EmilyBB 寫道:
其實有無人知道為什麼這所學校不開放洗手間給來面試的小朋友?我直角上覺得它不愛惜小朋友、不是以小朋友為出發點。

所謂"名校"都係無咩愛心, 妳有無試過打去"名校"問嘢, 通常都係十問九唔應, 大鼻到死
該用戶已被刪除

考試前我都有帶個仔去廁所, 但d 亞e就唔多happy.

sadsam 寫道:
我小朋友出來有貼紙送, 佢好開心...

但我個朋友個出來, 老師同佢小朋友講話收佢好唔好, 佢呀媽仲開心 ! ! !

我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

各位家長:

小女一出來好肯定告之有20張紙,在紙角上寫了頁數,同時,她告之她那組每個小朋友也出去老師面前讀句子。
有混式計算,已列出直式,其中一條已給答案,反求中間數。正如你們所說,繪圖,小女畫了操場。

一個鐘做20張紙?  

咁多個不同版本之中,呢個最誇張,有d難以置信!

hi phylli,
你囡囡係第幾組?
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

聽講4分是滿分, 你仔仔應該好大機會入!

stellayip 寫道:
hi Cathyneo

我仔仔考完出來,都同我講老師叫佢出去答問題,是中文及英文句字,答完之後佢都有八卦看幾多分,是4,4,4,3,3,不過我無為意,以為10分滿分,4分好小.

PHYLLIC
我都好肯定有20張紙,事關我個朋友仔仔都話有20張,你個女考成點呀!我信心不大,但考到都要考慮是否給她讀,實在太深了!你有否考陳守仁呢,我女女過了一關,不知第二輪有無機會
[img align=right]DSCN0160[/img]
‹ 上一主題|下一主題