用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2) ...
樓主: joey媽媽
go

05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(PART 2) [複製鏈接]

Re: 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(Part 2)

簽名被屏蔽

Re: 05年入讀主流小學的障礙兒童家長~請進!!(Part 2)

AGNESNG
  衰鬼你呀 我邊咁炳你呀 你得閒上來同我地閒聊幾句啦!話晒你果邊d資訊都唔少,得閒報下料比大家知有咩野比我地仔仔學啦
 仲有呀!我邀請你一齊食buffet,你去唔去呀 一齊黎開心下啦
AGNESNG 寫道:
joey媽媽,

響溜冰場比你炳o左幾句之後, 唔敢淨係上o黎偷睇, 仲要上o黎寫番幾隻大字!
[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

kmwun
  你真乖喇!百忙之中都抽時間黎同我地聚聚,抵鍚
咁你星期幾出差呀!幾時返黎~ 唔使擔心你屋企果兩個ga 喇!通常個老豆無左個老婆倚靠,佢自自然d父愛呀,對呀仔d承擔會出番黎~~因為平時有你呢個老婆攪掂ma
[quote]
kmwun 寫道:
stellacl

我地兩個都好似剛好都成反比o番 留番佢地兩個我真係無眼睇,由得佢地困獸鬥,一於少理!

[size=small]世上本來就沒有完美的人,人生總會遇著不同的障礙,有些人能幸運地越過障礙,但有些則只可以盡力改善,憑著愛去面對人生的困境! :-P

rachaelmum

ok [quote]
rachaelmum 寫道:
Stellac, Joeymama,

麻煩您們也pm電話給我好嗎,

stellacl
  睇黎你個仔仲開心個你 因為拿了100分日日可以比媽咪 訓覺都攬住佢黎kiss   我都覺dha... 作用都大ga,不過始終你幫佢地的努力仲大. 繼續加油  

joey媽媽

而家可能20幾號至飛,可能我都有d亞氏保加症,好唔鍾意改嚟改去,無d planning 至於屋企兩個大帝最可能係大嗰扮忙遲返,細嗰個就一早瞓咗,結果係見都見唔到,天下太平,不過仔仔就唔記得做功課,手冊又無人簽...前兩日隻佬至問我張學校通告有個簽名位,咁係咪要簽同交...我差d想答佢人地請你食咗佢。

joey媽媽 寫道:
kmwun
  你真乖喇!百忙之中都抽時間黎同我地聚聚,抵鍚
咁你星期幾出差呀!幾時返黎~ 唔使擔心你屋企果兩個ga 喇!通常個老豆無左個老婆倚靠,佢自自然d父愛呀,對呀仔d承擔會出番黎~~因為平時有你呢個老婆攪掂ma
[quote]
kmwun 寫道:
stellacl

我地兩個都好似剛好都成反比o番 留番佢地兩個我真係無眼睇,由得佢地困獸鬥,一於少理!
每個小孩都是上帝用來提醒我們,這世間還有希望。——泰戈爾

各位﹕
好彩趕得切見到﹐重有無位﹖
皇悅在那裡﹖

日期11月10號, 星期四食lunch
時間 : 中午12:30 - 2:30
地點 : let's try 皇悅 lunch buffet
-stella (ok)
- wewangwang (ok)
- joey媽媽 (ok)
- rachaelmum (ok)
- Cheungmanwai (ok)
- kmwun (???)

ALAL,

一定歡迎你參加!

皇悅在尖沙咀金巴利街(加連威老道對落一條街), 酒店位置近天文台道。

Stellac辦事效率好高, 一定無問題。 一於明天見啦!
ALAL 寫道:
各位﹕
好彩趕得切見到﹐重有無位﹖
皇悅在那裡﹖

地點 : let's try 皇悅 lunch buffet
- kmwun (???)

rachaelmum,
請問酒店入口在金巴利道﹐或是金巴利街﹖

ALAL :
    我剛開完家長會回家都諗起要打比你,誰不知你又識上來喎 梗你預埋你啦
- kmwun (ok)
- ALAL  (ok)

JOEY 主席你好<

joey媽媽 寫道:
ALAL :
    我剛開完家長會回家都諗起要打比你,誰不知你又識上來喎 梗你預埋你啦 [quote]

- kmwun (ok)
- ALAL  (ok)
[/quote]

kmwun
   你老公真攪笑 你話差d想答佢人地請你食咗佢,咁你無講之後又點回應佢呀!你無出聲咁佢下次知唔知ga [quote]
kmwun 寫道:
joey媽媽

至於屋企兩個大帝最可能係大嗰扮忙遲返,細嗰個就一早瞓咗,結果係見都見唔到,天下太平,不過仔仔就唔記得做功課,手冊又無人簽...前兩日隻佬至問我張學校通告有個簽名位,咁係咪要簽同交...我差d想答佢人地請你食咗佢。

ALAL,

剛剛打電話問皇悅, 地址是金巴利道62號, 大門口是在金巴利道。

SORRY, 之前俾錯資料您添!

ALAL

係金巴利道,間酒店喺金巴利道、天文台道交界。

ALAL 寫道:
rachaelmum,
請問酒店入口在金巴利道﹐或是金巴利街﹖

joeymama,

食得開心D, 唔好掛住我啦!

前兩日收到"明愛" (堅道o個間) 通知亞仔報o既社交遊戲班開得成. 逢星期四(4:30-5:30) $120/6堂. 明天上第一堂.

ALAL:
  衰鬼你唔好玩我啦! 我諗起都發惡夢 而家係頂硬上,真係唔知係好事定壞事喇!唉~~出黎先再講 [quote]
ALAL 寫道:
JOEY 主席你好<

AGNESNG
我唔掛你, kmwun 都掛佳你啦!出黎啦~~~出黎啦~~~
咁好,又比你地排到喎!不過堅道對我黎講太遠喇~~
AGNESNG 寫道:
joeymama,

食得開心D, 唔好掛住我啦!

前兩日收到"明愛" (堅道o個間) 通知亞仔報o既社交遊戲班開得成. 逢星期四(4:30-5:30) $120/6堂. 明天上第一堂.

簽名被屏蔽

joey媽媽

好彩我俾仔仔訓練有素,我都有同佢講叫得你簽就梗係要交,唔使交就唔使簽啦。我細時呀爸好想我做老師,好彩我有原則,否則以我嘅脾氣一定嘔血。

joey媽媽 寫道:
kmwun
   你老公真攪笑 你話差d想答佢人地請你食咗佢,咁你無講之後又點回應佢呀!你無出聲咁佢下次知唔知ga [quote]
kmwun 寫道:
joey媽媽

至於屋企兩個大帝最可能係大嗰扮忙遲返,細嗰個就一早瞓咗,結果係見都見唔到,天下太平,不過仔仔就唔記得做功課,手冊又無人簽...前兩日隻佬至問我張學校通告有個簽名位,咁係咪要簽同交...我差d想答佢人地請你食咗佢。

我唔掛你, kmwun 都掛佳你啦!出黎啦~~~出黎啦~~~

我不嬲都知kmwun對我好啦! 有乜都留一份比我o架!
‹ 上一主題|下一主題