用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 急!請問大家有冇相熟的胸肺科醫生介紹? ...
go

急!請問大家有冇相熟的胸肺科醫生介紹? [複製鏈接]

急!請問大家有冇相熟的胸肺科醫生介紹?

十萬火急!請問大家有冇相熟又信譽好的胸肺科醫生介紹?謝謝!

Re: 急!請問大家有冇相熟的胸肺科醫生介紹?

大家有無好介紹??

My kid's doctor is a very good paediatrician especially in the areas of respiratory problem, e.g. Asthma.

Are you looking for this type of doctor?

醒目開學勳章 王國長老

想睇小朋友呼吸道問題? 咳左好耐之類?
好多人話譚一翔醫生幾好, 中環中建大廈818
電話25266332
如果要再專業d, 我可以再幫你問

My kid's doctor is exactly Dr. Tam. I highly recommend him if your kids have asthma.

Since I am not sure whether we should post the name on board or send the information via pm, I didn' give the name at first.

Charlotte_mom 寫道:
想睇小朋友呼吸道問題? 咳左好耐之類?
好多人話譚一翔醫生幾好, 中環中建大廈818
電話25266332
如果要再專業d, 我可以再幫你問

醒目開學勳章 王國長老

我唸無問題掛....我都唔係講佢d咩...我相信譚醫生唔介意既

Thank you very much Sandy.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"
‹ 上一主題|下一主題