用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la
樓主: 雋雋B
go

請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la [複製鏈接]

Re: 請問荃灣仁濟幼兒園好嗎???比點意見la

fungyee
OIC,但係荃灣區我諗都幾難搵到合心水GE playgroup 囉!!

醒目開學勳章

fungyee,

我都唔知好唔好, 我剩係知我個女好鍾意去囉..

我都係揀 Sat 3:35-5:05 pm

咁我個女就係蔡百泰瞓埋晏覺,  我 3:00pm 前去湊女, 延展兩粒鐘...等佢瞓醒先去玩, 如果唔係, 佢會扭眼瞓, 特別曳..

fungyee,
我見到TobiMom比我地d資料度有<enguin Playgroup 親子英語遊樂班  (10-23 months)
>,時間可以meet到你wo,,Fee:   Saturday & Sunday $1,360/8
可以考慮下wo,,,

雋雋B & TobiMom,

但果個course係2:00-3:30pm, 我會好趕呀, 如果好似TobiMom 既囡囡返果個時間就perfect 喇! :-|

fungyee ,
咁點算呀,再搵下有冇其他tim 囉!有時就唔到時間真係冇辦法ka!!

雋雋B 寫道:
fungyee ,
咁點算呀,再搵下有冇其他tim 囉!有時就唔到時間真係冇辦法ka!!

雋雋B,
係呀, 好煩呀, 我依家都積極搵緊架啦, 搵playgroup 又煩, 搵幼兒園又煩, 唉!   

fungyee ,
我都好煩,當初要bb個陣冇諗到實際上比想像中煩!!!我有時係度諗,會唔會我地太緊張呢?可以自然d唔會煩咁多都唔定wo  

雋雋B 寫道:
fungyee ,
我都好煩,當初要bb個陣冇諗到實際上比想像中煩!!!我有時係度諗,會唔會我地太緊張呢?可以自然d唔會煩咁多都唔定wo  

雋雋B,
可能係啦, 依家d 小朋友好幸福......

fungyee ,
係呢,如果你過開你家姐都,可以搵我現呀,佢地就係隔離咋!!

fungyee,TobiMom,
E家係lunch time囉,食飯先囉!!

雋雋B 寫道:
fungyee ,
係呢,如果你過開你家姐都,可以搵我現呀,佢地就係隔離咋!!

雋雋B,
乜就係隔離咁近咋, 好呀, 如果你得閒我搵你落樓下玩下呀!   
lunch 先啦, 等間再傾啦!

hello,
我返來囉!!

雋雋B,
幫你拎左表啦, 今晚寄出, 不過佢地話簡介有野要update, 所以暫時唔派住, 淨係得份form 咋!

[quote]
雋雋B 寫道:
TobiMom ,
祈德尊新村既 '救世軍'我都報左名啦,我諗都冇機會囉!要等2.5年呀!!不過
"It is a poverty to decide that a child must die so that you may live as you wish." ~Mother Teresa~

fungyee ,
多謝細!!!!!我交左form先,係呢,報名費幾錢架??交表

我都係咁話!!!係呢,你小朋友讀緊邊問架???

[quote]
雋雋B 寫道:
fungyee ,
多謝細!!!!!我交左form先,係呢,報名費幾錢架??交表

fungyee ,
Thank you.
講話18個月,但係有幾多家長真係18個月先交form呢? 唔理啦,先交表!!!係呢,一般報名冇理由唔使費用咁好 wor???

雋雋B 寫道:
fungyee ,
Thank you.
講話18個月,但係有幾多家長真係18個月先交form呢? 唔理啦,先交表!!!係呢,一般報名冇理由唔使費用咁好 wor???

雋雋B,
咁又真係唔知喎, 佢就話要滿18個月先報得囉, 你或者試下啦, 報名費真係無mention到喎!   
頭先去拎表時見倒d 小朋友訓覺好可愛呀!     

fungyee ,
做左媽咪之後真係唔同左點架,,e家見倒小朋友都覺得佢地好可愛架!!!
係呢,你囝囝依家夠18個月lo,,咁你可以先報名囉!!!不過我交定表先,到時話唔定係你囝囝ge同學仔tim
‹ 上一主題|下一主題