用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 真道面試
樓主: ivanbb
go

真道面試 [複製鏈接]

Re: 真道面試

As said in the application form: on 21/11--on its website.

I am counting dwon the days!!

有BK member Andrewbaba 在「論盡家傭」及 「小學雜談」說此君 Enchante 已被化了, 其影子 Andewbaba (不是 Andrewbaba!) 的留言也全被deleted。
這個多星期該人的鬧劇及在「論盡家傭」對其他 BK member 的惡意侮辱終於告一段落     

Enchante 寫道:
[size=large]        

哈哈!!!!  只有名人才有冒名的, 多謝啦喎.        重有, 只有你咁變態先會咁做的. 又證明我無估錯啦       

閃 ??????  閃 你又返睇 ? 話僅你呀, 死蠢 !!!!

[size=large]快的覆啦, 用什麼名都無問題啦, 都知係你啦, 死蠢

其實我只是路過的,唔知點解呢間學校"硬"係好鬼惹火.....每次個topic開左,原本都正正常常ge,搞搞吓就會變左戰場咁.....我個小朋友今年都搵小學,雖然我個仔間幼稚園校長好推介呢間小學,但我對呢間學校始終有d保留,你睇吓其他小學ge forum同埋d口啤,好似冇真道咁有問題(可能本人睇唔哂所有forum或者我唔識欣賞呢間學校掛???如有錯漏請唔好見怪).....但我個仔d同學仔ge家長好似好多都好想將個小朋友送入去讀.........唔知係我冇見識定係佢地"盲中中"冇睇清楚呢????

huisys,
          我都覺"真道"好惹火       

你小朋友讀邊間幼稚園呀?

其實"惹火"都係因為某一兩個人每見到有關這間學校的 topic 都會潑火, 其實我地呢 d 有興趣比自己小朋友入的家長, 真係好想聽吓其他家長--猶其是一些過來人的意見, 我們要的是類似 dichiu 及 0606 這些意見-當然各人會有唔同的意見, 亦會有讚有彈, 但這些正是我們想要知的真相, 而大家都唔想見到一些謾罵。希望以後可以見到大家心平氣和的談吧!!

mummy2000 寫道:
其實"惹火"都係因為某一兩個人每見到有關這間學校的 topic 都會潑火, 其實我地呢 d 有興趣比自己小朋友入的家長, 真係好想聽吓其他家長--猶其是一些過來人的意見, 我們要的是類似 dichiu 及 0606 這些意見-當然各人會有唔同的意見, 亦會有讚有彈, 但這些正是我們想要知的真相, 而大家都唔想見到一些謾罵。希望以後可以見到大家心平氣和的談吧!!

[size=medium]講得好
‹ 上一主題|下一主題