用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club Oct - Dec
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club Oct - Dec [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club - Oct

PokPokMami 寫道:
Tomkate,
妳揀日子啦,可就珀豪爸爸放假先去

PokPokMami,
珀豪爸爸星期日冇例假放架,我地定左邊日再睇
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

lv 寫道:
Tomkate,
我個電話真係 short short 地,我到 e+ 都無妳個 missing call :evil: ,算 la  

lv,
兩次都係響左好耐,我以為條線飛左返屋企未飛返出黎呀!!

PokPokMami,
你唔記得13/11要去生日會呢?!

[quote]
SueanneMaMa 寫道:
ShanShan
妹妹留底

PokPokMami 寫道:
[quote]
Tomkate 寫道:
PokPokMami,
你唔記得13/11要去生日會呢?!

係唔係Angelo?[/quote]

PokPokMami,
係呀!!

海洋公園一日遊報名:

20/11-
Pokpokmami
Shanshan
sally1
Tomkate

27/11-
Pokpokmami
Shanshan
Tomkate

h2dog1,
harriet 好返就太好喇!!   

各位靚女,
唔好意思,4/11我去唔到食飯喇,今朝我老細同我講改左果晚慶功呀,真係唔好意思,唔好意思!!         

BBChu 寫道:
tomkate
妳吾係度, 我地咪多樣野講law   

BBChu,
唔好啦!!   

flyfly 寫道:
海 洋 公 園 發 言 人 表 示 , 新 一 輪 的 優 惠 以 一 九 七 七 年 一 月 十 日 海 洋 公 園 的 開 幕 日 期 , 作 為 優 惠 指 標 。 由 即 日 起 至 本 月 三 十 日 , 市 民 只 要 身 份 證 號 碼 組 合 上 印 有 一 、 九 、 七 、 ○ 任 何 一 個 數 字 ( 重 複 數 字 當 一 次 計 算 ) , 親 身 到 海 洋 公 園 售 票 處 購 買 日 間 門 票 , 即 可 獲 九 折 優 惠 , 有 兩 個 號 碼 可 享 八 折 , 三 個 可 獲 七 折 , 最 高 四 個 可 獲 六 折 。 優 惠 不 能 轉 贈 他 人 或 與 其 他 優 惠 同 時 使 用 。
海 洋 公 園 行 政 總 裁 苗 樂 文 表 示 , 今 次 再 推 出 「 好 賞 香 港 」 優 惠 第 二 擊 , 是 希 望 巿 民 重 拾 到 海 洋 公 園 的 興 趣 。 海 洋 公 園 入 場 門 票 成 人 每 位 一 百 八 十 五 元 , 小 童 每 位 九 十 三 元 。

我中左3個,珀豪都中左1個呀!!

h2dog1,
記唔記得上次

ShanShan 寫道:
Tomkate
You can't join us this Fri?  Too bad.  

ShanShan,
係呀,仲諗住見到

BBChu 寫道:
shanshan
問佢oral仲攪笑, I want to be SNOW WHITE.   

BBChu,
珀豪初初答我fireman,而家答superman!!

BBChu 寫道:
yoyo
咋肚痛哩招, 上個月用左幾多次呀?

BBChu,

PokPokMami, ShanShan & h2dog1,
我今朝同我老細講果晚我約左人食飯,佢叫我安排

[quote]
新幹線 寫道:

h2dog1 寫道:
未係, 我地冇左你唔得, 你唔去我都唔去lu...

h2dog1,
又黎依招?!   

h2dog1 寫道:
yoyo
因為約左果班唔係正常普通人, 係一班美少女,  

h2dog1,
我咁講我驚佢會跟埋我黎呀!!

哈哈!美少女?想嘔 "tim".  As at least I am not one myself.  

靚女ShanShan,
唔準成日都咁講呀!!   

h2dog1
傻啦!我成日讚 Harriet 架! 你唔信我咋嗎!  :tongue:

h2dog1,
harriet真係好乖好抵鍚架,係你成日話佢"x春"咋嘛!!

tomkate
我都唔想咖,但呢個係事實嗎! This is what my hubby always say. 

ShanShan,
你hubby就係唔想比你知道你靚靚既事實,你唔記得你最好睇果個髮型,佢話唔好睇咩?!

h2dog1 寫道:
yoyo
攪掂左你老細未?  要計人數取位, 你知啦, 冇你又冇我ka ma   

h2dog1,
咪咁衰啦!!   

BBChu 寫道:
東東媽咪
上年我都有俾$10-$20stephy買野食, 我自己亦有煮左煲魚蛋, 牛丸, 栗米返學校義賣, 聽聞都幾受歡迎, 今年如果再攪, 我會買d'德發"牛丸再煮多次(yoyo咪好想食呢 )   

BBChu,
係呀,引死人咩,你幾時帶我去食唧?!   

h2dog1 寫道:
其實我真係好想去架, 上次我都冇去, 但係yoyo又唔去喎, 我去邊有意思jet

h2dog1,
咁不如你跟我去慶功丫,我地去黃金海岸bbq,多一個都唔係好覺架咋!!   

BBChu 寫道:
h2dog1, shanshan
我地今晚要不停咁哦yoyo

BBChu,

唔好呀!!         
‹ 上一主題|下一主題