用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club Oct - Dec
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club Oct - Dec [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: SJC Parent Club - Oct

ShanShan 寫道:
3b
She only likes drinking water and nothing else.    

呵!咁妹妹仲有無飲奶 ?

醒目開學勳章

beckham,

可樂雞亦.......聽到都想食. 我地會整牛油corn粒, 放咗工仲要趕去買杯同埋cookies.

醒目開學勳章

早晨

sally1,
要唔要睇多個醫生去斷症 ? 如果真係有哮喘初期的問題, 就要小心留意下, 以免更加嚴重, 唔知保護喉嚨唔好凍親有無幫助呢 ?

醒目開學勳章

sally1 寫道:
樣樣都做哂都會有哮喘...我真係好灰....

3B
我個FD都教我著D衫要包住喉嚨唔好凍親如果唔係好大件事呵.

我真係好灰........千奇唔好咁樣諗, 小朋友係咁+啦, 學你話齋樣樣都做哂, 真係有哮喘都無辦法, 同埋e+只係初期,只要小心d steven嘅身體同飲食, 咁就小d機會發作啦. 記得天氣凍就比條頸巾佢圍住條頸, 唔好食凍嘢飲soft drink, 毛公仔等等全部避免接觸.

醒目開學勳章

kaka_c,

我明天都會比錢囝囝, 等佢支持下你, 不過驚佢唔知咩叫糯米糍.

醒目開學勳章

MauMau,
次次睇你的留言都得益不少.

sally1,
媽媽格言"勢不放棄"   

kaka_c,
死喇, 我又唔記得比錢囝囝 , 琴晚同佢講咗會比錢佢今日買糯米糍食+, 但係唔記得咗.

醒目開學勳章

Jonjonma 寫道:
咁你話跟住若仲有義買仲使唔使比錢囝囝.  佢睇住人食, 冇得食好似好慘, 但又唔想佢以為成日可以帶錢返學校.  

我都有呢個疑問 ?

ShanShan, Tomkate,
你地嘅小朋友係食錯嘢亦或凍親 ?

醒目開學勳章

Tomkate, ShanShan,

如果係咁, 睇黎都係泠親喇, 希望Thomas同埋Natalie快d好番啦.

醒目開學勳章

[quote]
Tomkate 寫道:
3b,
係啦,我聽日都係同珀豪換季穩陣

醒目開學勳章

kaka_c 寫道:
請問著冬季校服係咪要穿灰襪, 邊到有得買.

係呀, 你可以去百貨公司買, 如千色店, 吉之島等等.

醒目開學勳章

各位早晨

今朝大家都好早喎 !

ShanShan,
知道natalie好番就好啦 !

Tomkate,
Thomas點呢 ? 今日有無返學 ?

sally1,
Steven有無好d ? 你點呀 ?

醒目開學勳章

h2dog1 寫道:
shanshan
你果然精明!!! 扮靚真係唔及你 點買法我冇所謂, 總之我要靚, 唔要執輸

我都要, 我都要.

另外, 有無媽咪記得學校嘅christmas幾時開始放假 ? 放到那一日 ?

醒目開學勳章

MauMau,

唔該晒 !

12日咁多, 做咩好呢 ? 大家有無提意 ?

醒目開學勳章

SueanneMaMa 寫道:
今日做到癲咗, 又有3 件 last day 啦, e+ 至食 lunch 咋.

近年尾喇喎, 咁多人走嘅, 嘜出面咁好景咩 ?

醒目開學勳章

醒目開學勳章

beckham,

, 今個星期一我先打過電話比佢, 其他人話Miss Wong病咗, 所以無返學, 跟住星期二同佢講過電話, 問過佢好番未, 佢話無咩事喇;  佢都幾好+, 好多時同我講電話都講好耐, 都唔會"嚴"我煩.  你知唔知佢幾時開始冇教 ? Pls check PM.

Tomkate,
Thomas點呀 ? 有無好d ?

醒目開學勳章

各位早晨

新幹線,
星期六同Miss Ting講過電話, 佢話e +由Miss Cheung(其中一個主任)帶住先.

Tomkate,
Thomas好番晒就好喇.   

sally1,
努力, 加油 !!

醒目開學勳章

flyfly,
Welcome back.

新幹線 寫道:
ShanShan,
Miss Cheung 好似今年升左副校長喎!  

我諗唔係喇, 因為Miss Ting話係主任亦或有兩個Miss Cheung ?

醒目開學勳章

各位早晨

beckham,
你今日咁早嘅 ?

醒目開學勳章

PokPokMami, Tomkate, ShanShan,

你地是否今個星期日去Ocean Park ? 你地最好有個心理準備就係好多人, 好迫.
‹ 上一主題|下一主題