用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC Parent Club Oct - Dec
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club Oct - Dec [複製鏈接]

Re: SJC Parent Club - Oct

sally1
睇黎妳真係去掃貨喎!   

sally1 寫道:
Bbchu, Pokpokmami, LV, 新幹線
好鬼攰呀...琴晚23:00落機...成2:00先訓....
係就係好多shopping bag但多數係買比steven仔....
有無破產呀!?>>破左啦...重差d無$反香港.....
報告...上野個間二果子真係好平中谷就好貴d元貝重貴過hk好多

新幹線
honey咁勁搞得點steven?...琴晚我落機見到自己個囝高左同thin左.... ...之後我緊係嘴反夠本啦...

sally1 寫道:
係就係好多shopping bag但多數係買比steven仔....

咁Steven一定好開心啦....     你自己買唔買到想買既野呢?

sally1

你honey好好, 比你去日本shopping , 自己就睇仔, 冇得頂啦.

sally1 寫道:
好鬼攰呀...琴晚23:00落機...成2:00先訓....
報告...上野個間二果子真係好平中谷就好貴d元貝重貴過hk好多

新幹線
honey咁勁搞得點steven?...琴晚我落機見到自己個囝高左同thin左.... ...之後我緊係嘴反夠本啦...

sally1 寫道:

新幹線

Sally1,
無見個囝咁多日,緊係要嘴反夠本,買咗好多野比steven仔,佢一定好開心.

新幹線
我自己只係買左個袋咋...其他都係STEVEN仔既玩具,衫,嘢食....你都好似下個月出發呵.....RICH MAN....

Jonjonma
係鬼....我去做嘢順便SHOPPING咋...HONEY點會咁好死比我去威...

SHANSHAN

POKPOKMAMI
緊係啦....連腳子我都唔放過....   
STEVEN好開心...係咁開禮物一路開一路食....開到成2點都唔肯訓...

係個邊我見有面 超人衫但...無SIZE...激死....不過我買左好多SHOES....平過hk...

sally1 寫道:
POKPOKMAMI
緊係啦....連腳子我都唔放過....   
STEVEN好開心...係咁開禮物一路開一路食....開到成2點都唔肯訓...

係個邊我見有面 超人衫但...無SIZE...激死....不過我買左好多SHOES....平過hk...

醒目開學勳章

我想買d小小gift比囝囝帶番學校生日會, 你地有提意

h2dog1,
你最終有無比人挾持上大陸.

3b
小小gift.....我提意disneyland入場券, 最好派埋俾k2既小朋友. 妳地贊吾贊成呀?

3b,

小小gift -- 我上個月開生日會去長沙灣Toonsland開倉度買

東東媽咪
咁中醫有冇話粒眼瘡會自己散呀?  我諗以後都要煲多d涼茶飲下.

醒目開學勳章

各位早晨.....

富貴的BBChu,
disneyland入場券對你呢講絕對是小小gift, 但係對我呢d窮等人家就係好貴重的gift, 那裡負擔得去起.  

東東媽咪,
我都係諗住去Trendland到睇下有d什麼適合小朋友, 糖果/朱古力等食物我都覺得唔係太好, 文具0個類比較適合; 另外, 東東如果飲中藥有改善的話, 不如睇下進度, 然後再去醫生到檢查, 可能唔需要開刀.

3b
早晨呀!  嘻嘻!  我地諗住陪埋妳去嘛!    另外我係能幹的BBChu, 富貴應該係h2dog1.

尋日有冇訂到蛋糕呀?

Good morning all.  

BBChu 寫道:
3b
小小gift.....我提意disneyland入場券, 最好派埋俾k2既小朋友. 妳地贊吾贊成呀?

BBChu
贊成贊成!  

3b
Pls remember to 派埋俾k2既小朋友.  

東東媽咪
Good to know that 東東's 粒眼瘡就細粒

早晨!

ShanShan 寫道:

Good morning all.  

[quote]
BBChu 寫道:
3b

BBChu
贊成贊成!  

3b
Pls remember to 派埋俾k2既小朋友.   [/quote]
    多謝3b!   

東東媽咪,
咁中醫真係有效喎, 有冇睇眼科, 佢點講呀?

Tomkate
妳尋日有冇睇中醫呀?

新幹線
PLS CHECK PM  

BBChu 寫道:
Tomkate
妳尋日有冇睇中醫呀?

BBChu,
冇呀,尋日臨放工果時同我老公講,我返到去會帶珀豪去睇中醫,點知佢話朝早買左咳水比珀豪食,而家好
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

Tomkate
咁無事就吾駛睇啦!
‹ 上一主題|下一主題