用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 之前有人post過有圬方賣芭蕾舞衫褲鞋, 而家搵唔番?? ...
go

之前有人post過有圬方賣芭蕾舞衫褲鞋, 而家搵唔番?? [複製鏈接]

王國長老

之前有人post過有圬方賣芭蕾舞衫褲鞋, 而家搵唔番??

有冇人知呀     
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

Re: 之前有人post過有圬方賣芭蕾舞衫褲鞋, 而家搵唔番??

以前有媽咪post 過出來, 我bookmark左, 你看看是否這個
http://www.danceon-line.com/homepage.htm

王國長老

Re: 之前有人post過有圬方賣芭蕾舞衫褲鞋, 而家搵唔番??

唔該哂     
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

金鐘海富中心都有一間專買ballet 舞衫和鞋,就在 “Canteen” fast food shop 對面。

芳婷舞蹈用品有限公司
  香港灣仔譚臣道8號1樓D室 (近波士頓餐廳)     
  tel: (852) 2528 9399
  電郵:[email protected]
  營業時間:星期一至六上午十一時至晚上七時

保祿芭蕾舞用品中心
  香港金鐘夏愨道18號海富中心一樓商場45號
  tel: (852) 2527 2867
  營業時間:星期一至六上午十時至晚上七時   星期日休息   公眾假期下午一時至五時

飄藝舞蹈服裝用品公司
  香港銅鑼灣百德新街2-20號恆隆中心1411室
  tel: (852) 2576 9722

陳婷舞蹈用品公司
  香港九龍深水步

lamlam2004 寫道:
以前有媽咪post 過出來, 我bookmark左, 你看看是否這個
http://www.danceon-line.com/homepage.htm

這間我試過email同電話留言都無人覆   

這間好似搬o左去金百利.

飄藝舞蹈服裝用品公司
香港銅鑼灣記利佐治街1號金百利2203室
營業時間:星期一至六上午11:00 - 晚7:30
               星期日休息

Tel: 25769722
‹ 上一主題|下一主題