用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無人join 過體育先鋒d課程,比d意見,唔該~ ...
go

有無人join 過體育先鋒d課程,比d意見,唔該~ [複製鏈接]

有無人join 過體育先鋒d課程,比d意見,唔該~

如題

Re: 有無人join 過體育先鋒d課程,比d意見,唔該~

上年我有帶個女參加過,0係天后0個間,不過參加0左四個月就無再參加,因為我覺得可能太多人關係,佢地叫D小朋友一個跟一個排隊玩不同的基本運動如:跳彈弓床(跳4至5下)跟住行一條好短的平衡木,跟住再0係地下打個跟斗,做下基本體操動作,一直重復做幾個動作,小朋友又多,導師得2位,根本無可能指導到小朋友,只係排隊都己經浪費了好多時間,但對於小朋友0黎講就好開心,因為有好多小朋友一齊玩,好熱鬧!但對於家長0黎講就好似太浪費時間同金錢 !!  :  

謝謝你的回應,如你所講一樣,我囝囝試了一堂,玩得好開心~唔知一位導師對幾多個小朋友呢?收費如何?因為我地是參加私人會所d班,唔知係唔係一樣~

醒目開學勳章 王國長老

我個女學左年幾喇, 導師係話天后多人, 叫我stay o係南華會架
我鐘意佢每年都會join英國體操試, 好細個細路都可以考, 有張cert去考小學好睇d! (出面好多地方係join香港試, 6歲至可以報考架)

Charlotte_mom,
may i ask how many ppl per class at 南華會?
tks
‹ 上一主題|下一主題