用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇好既英文班可介紹
go

有冇好既英文班可介紹 [複製鏈接]

醒目開學勳章

有冇好既英文班可介紹

小兒今年小一, 希望可找九龍區既英文班, 唔該有冇媽咪可以介紹呀

Re: 有冇好既英文班可介紹

種子學院幾好,雖然校舍普通,but教學法幾work,由報名講解到上課時嘅跟進都好貼同個人化,我自己覺得有別於一d企業化學院,全部小朋友千篇一律咁教。

hi,, Mum

You can try to go to Tsuen Wan Nan Fung Centre 19/F. There are so many courses for kindergarten and primary course. All of the teachers are Native Speaker.They are nice and responibilty.It has phonics  and Workshop for the primary age. You can call them 24928108.

I hope it's easy to find a good centre for the baby!!

醒目開學勳章

Premum/chanceiscoming

唔該晒你地.

種子學院~我有朋友係度讀緊, 話佢地只係phonics比較好, 其他都麻麻, 所以我想我未必會參加, 而且我去過一次參觀, 地方比較細同入面d家長都好嘈.

至於, tsuen wan 離我太遠/同時間唔岩, 所以都不太適合, 但好多謝你們提供.

我想問下有冇人試過Learning Plus 想知道好唔好???

‹ 上一主題|下一主題