用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急、請教下我、如何貼做姓名字、放在返學用品上???? ...
樓主: joefoon
go

急、請教下我、如何貼做姓名字、放在返學用品上???? [複製鏈接]

Re: 急、請教下我、如何貼做姓名字、放在返學用品上????

我知有一個web site, pls check pm

Re: 急、請教下我、如何貼做姓名字、放在返學用品上????

1) 在沙田第一城的商場做緊PROMOTE.

2) The one in Kwun Tong has shops.  
Address : 裕民坊裕華大廈40E地舖,
               tel : 23420345
               開源道75号業發工業大廈第二期地舖,   
               tel :23452693
               香港英皇道250号北角城中心27号地舖,
               tel : 31048310
               香港灣仔軒尼詩道149号A1舖,
               tel : 28028912

我啱啱去完台灣公幹 , 俾我咁啱行街街見到嗰d貼紙, 唉, 好鬼抵, 抵到喊, 100台幣(HK$25)300個, 個姐姐仔仲試左唔同既字款俾我揀, 嗰d都俾埋我, 加加埋埋成300-350個, 真係抵到喊, 我阿仔9個月我已經整埋啦, 最衰我上唔切網, 唔係真係想幫你地班媽咪整埋! 又多款, 又平! 好抵呀!
我總共整左六份俾我d姨甥仔女呀! 如果香港有咁多款就好啦

各媽咪, 有個媽咪有我所講嗰d, 仲可以係網上訂添呀, 你地睇吓啦
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=381466&forum=19#6246816

Hello
我買左架dymo機,價錢如下
   機: $210
   Tape: $80(買時特價,三卷--1膠,1紙,1銀), $48(可熨上衣物)

我諗可以整好多(我有三個小朋友), 好處係可以入同吾既字(如班別), 有不同字size俾你"簡", 但就無公仔lor!  
Thanks
Mo-ma
‹ 上一主題|下一主題