用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 提提大家明天4月10日最後抽飛日
樓主: gccky
go

提提大家明天4月10日最後抽飛日 [複製鏈接]

gccky 發表於 24-4-10 16:26
你女都叻,最後呈3可以突破自己,我地退步左  

講返先,我地冇補英文呀,都少睇書。平時grammar個 ...
你地退步左都坐穏B1喎, 但我就唔係啦, 關鍵就在果幾分, 睇下可不可以拉車邊抽啦
你女唔洗補都攪得掂成績, 真好啊

gccky 發表於 24-4-10 17:25
應該似係,同學名次靚啲個位再早啲,好似9點左右?我地就早上約10點幾,但收左後面個2個。
不過我個人覺得 ...
小學都直資/私校? 哪區架? 個個都是精英

babieblue 發表於 24-4-10 17:03
7個入圍interview 都幾多
有傳聞interview時間越早、RO 越高,如果淨係睇你同校同學,係咪真呢?tha ...

肯定interview 時間同RO無關
我哋次序完全打散,不跟RO/last name/交表先後,唯一可能係男女間住
另一強校最少有15個有得in 亦同一講法

Ocean419 發表於 24-4-10 17:41
我哋次序完全打散,不跟RO/last name/交表先後,唯一可能係男女間住
另一強校 ...

15個請問最後有offer 者是否RO 較前,定係入閘後主要睇interview 表現?

Ocean419 發表於 24-4-10 17:41
另一強校 ...

15個應該大校,我地一級好少人咋

babieblue 發表於 24-4-10 21:59
15個請問最後有offer 者是否RO 較前,定係入閘後主要睇interview 表現?

同一批人由第一個直資interview 直到in埋自行,我認為RO 差幾名以內interview 表現影響賽果
小學考試差一兩分,將來中學大洗牌由頭黎過
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊