用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 foundation guardian
發新帖回覆
go

[英國] foundation guardian [複製鏈接]

想問下讀FOUNDATION, UNDER 18, OFFER LETTER 要寫GUARDIAN CONTACT, 你們仲有比$搵GUARDIAN AGENT or 求其可以問朋友(不住大學附近), 先謝謝回覆

0    0    0    0

CJCJ 發表於 24-3-14 17:06
想問下讀FOUNDATION, UNDER 18, OFFER LETTER 要寫GUARDIAN CONTACT, 你們仲有比$搵GUARDIAN AGENT or 求其 ...

看看 Guardian 要求
例如 BC 25+ 某車程範圍 ......

回覆樓主:

謝謝回答,無寫要求呀...

首先睇學校有冇特別要求,二來也要睇,in case學校真係要搵guardian 時,朋友住得唔近係咪方便聯絡/出現。

之前我小朋友過去升大,都係差幾月未夠18,係費事煩的情況下搵咗付費guardian ,真係有咩事都叫多official 照應。

bettyay 發表於 24-3-19 07:41
首先睇學校有冇特別要求,二來也要睇,in case學校真係要搵guardian 時,朋友住得唔近係咪方便聯絡/出現。
...

請問大嘅幾$左右呢?

Basic plan 好似£2xx per term! 因為小朋友過去幾個月就足齡!所以per term 買就慳啲

bettyay 發表於 24-3-19 08:46
Basic plan 好似£2xx per term! 因為小朋友過去幾個月就足齡!所以per term 買就慳啲 ...

知道,謝謝
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊