用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Deleted
樓主: littlestar_1000
go

Deleted [複製鏈接]

請問SPC除了學費,多唔多其他費用?

回覆 littlestar_1000 的帖子

我聽講唔多,註册了書單$也是同津貼學校差不多。bridging course free of charge, 朋友仔入左LS $1,500 bridging course。我之前交留位費聽到老師對話,感覺好顧學生的welfare。
而迦密就唔太清楚,但朋友的同事家姐迦密,細佬也跟入,應該唔差。

點解delete 咗個 post?

godfreychoi 發表於 23-7-15 23:12
點解delete 咗個 post?

因為當版友係 condom,用完即棄。

所以答問題前要 cap 圖,再引用原文回覆。
誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

已唔止一次見到家長當呢度係免費諮詢站,問完問題後甚少露面回應,待大家答得七七八八後就刪除原文,仲講到義正辭嚴話為保障小朋友私隱云云。其實,討論區原意就係透過留言,畀日後有類似問題的家長一些參考資料。

醒目開學勳章 王國長老

manmonster 發表於 23-7-16 10:29
已唔止一次見到家長當呢度係免費諮詢站,問完問題後甚少露面回應,待大家答得七七八八後就刪除原文,仲講到 ...
我就變態既,刪原文對我黎講篇文都唔會無左,我仍然會留返篇文係度,會員答過既野係好有用
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 23-7-16 19:13
我就變態既,刪原文對我黎講篇文都唔會無左,我仍然會留返篇文係度,會員答過既野係好有用
...

一啲都唔變態!

但係想search 就難啲, 有時用心答完就delete topic, 真係……..
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

travelman 發表於 23-7-15 11:29
但睇政府趨勢,之前神科用IB及AL经N-J入,學位会愈來愈小,我相信4-5年後,經N-J入會好難,此終,如果想讀 ...
港大醫學院講左, 2022年收40%+左右JUPAS, 時代改變, 會收多D NJ. 學友社昨日既講座, 都SHOW左JUPAS 入UGC 其實一直下降中.
你睇既政府趨勢在那裡來.?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊