用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問B2A的學生叩門銘基、培基、基崇、李國寶仍可一試嗎 ...
樓主: johnliu82
go

請問B2A的學生叩門銘基、培基、基崇、李國寶仍可一試嗎?   [複製鏈接]

回覆 mimwing 的帖子

B 1生大把選擇、係我哋B 2生冇乜選擇、我仲等緊其他直資、不過機會應該好細⋯⋯我未買校服、書⋯⋯

回覆 castle100 的帖子

會吾會試下官塘福建中學?

回覆 kl2010 的帖子

唔會、我聽完簡介會對佢冇乜興趣⋯⋯

castle100 發表於 23-7-19 17:15
回覆 kl2010 的帖子

唔會、我聽完簡介會對佢冇乜興趣⋯⋯

你係隔離post話自己叩左福附,咁你究竟係叩福中定去左小學叩門?

回覆 geminialing 的帖子

阿女小學入咗、我仔叩咁多間冇一間B 1直資收、只有聖道迦南、羅定邦收⋯⋯,

castle100 發表於 23-7-20 08:23

阿女小學入咗、我仔叩咁多間冇一間B 1直資收、只有聖道迦南、羅定邦收⋯⋯, ...

如果阿女入左福附,其實阿哥一齊入讀都ok丫
如果真係想讀band1 可以比多個機會自己

我哋果時有心儀私校收(近屋企)、之後又派左好好嘅津校、後來又入咗林文燦又收咗、不過我哋都係揀津校、阿女好運好多、我仔叩咁多直資冇間心儀收⋯⋯不過都算好彩可以入返B 2中學(第一志願)、但身邊同學夠膽博嘅(同我差唔多排名入咗玖瑰、荃官、香島)⋯⋯
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊