用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 海外留學保險
樓主: Countblessing
go

[英國] 海外留學保險 [複製鏈接]

我第一年就喺AXA買,確實係可以claim, 特別係year 9 年紀細,成日唔見眼鏡、電話、又整爛電腦, 印象中大部份都claim得到.

而家大個咗唔使買咁貴, 醫療直接用NHS.  保X海外留學保險我之前買有七五折,舊年冇claim過, 額外仲有九折total $1217.

請問家長有冇再平啲,慳得就慳!

醒目開學勳章

sumikogurashi 發表於 23-8-9 19:18
我用埋中電apps 內對換的coupon, 折後$33xx ,上個月買了。

Thanks!

Countblessing 發表於 23-8-10 02:26
謝謝已用CLP points 省了二百多

我想問呢佢本身價錢未用CLP coupon係$35 10, 如果要埋佢送的500蚊百佳禮券,即係$3010, 不是仲抵嗎?

想問如果student  visa 轉O左 BNO E-VISA 可否買留學保? CLAIM 時會唔會問你拎VISA 睇?
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

回覆 CJCJ 的帖子

請問怎樣有CLP coupon? 要去CLP登記?

CJCJ 發表於 23-8-14 13:56
我想問呢佢本身價錢未用CLP coupon係$35 10, 如果要埋佢送的500蚊百佳禮券,即係$3010, 不是仲抵嗎?
...

12樓的分享話唔知最後係咪真係攞到,又唔知幾耐先有,我就見要登記咁麻煩,又要出賣個人資料,直接換CLP 優惠即減算。

回覆樓主:

Axa留學保,若比人偷/吾見左電話/電腦,能成功索償嗎?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊