用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 星航轉機飛倫敦
go

[英國] 星航轉機飛倫敦 [複製鏈接]

請問有冇人近排試過搭星航?我見新加坡轉機時間得55分鐘夠唔夠時間?會否有staff在轉機出口擧牌幫轉機乘客?我見佢真係平過CX好多,又有學生飛九折。Thanks!
   0    0    0    0

ganbatei 發表於 23-4-22 14:13
請問有冇人近排試過搭星航?我見新加坡轉機時間得55分鐘夠唔夠時間?會否有staff在轉機出口擧牌幫轉機乘客 ...

得55 分鐘轉機似乎太趕喎

My son tried once and it's fine. No hurries at all according to his experience

如果前面班機有差遲就麻煩

回覆 yeungboy 的帖子

借問聲新加玻落機要行多遠到轉機的gate?

ganbatei 發表於 23-4-22 19:37
回覆 yeungboy 的帖子

借問聲新加玻落機要行多遠到轉機的gate?
如果遲咗少少到,擔心行李趕唔上。

回覆 ganbatei 的帖子

Just the nearest gate though not sure if it's the same in every situation

ganbatei 發表於 23-4-22 14:13
請問有冇人近排試過搭星航?我見新加坡轉機時間得55分鐘夠唔夠時間?會否有staff在轉機出口擧牌幫轉機乘客 ...

上年1月我仔就係坐只有55分鐘transit那一班星航返倫敦。當日訂票時,我問過星航CS,佢話可以在星航官網俾你訂就即係安排到。
我仔飛那天可能香港多人搭,雖然香港出發delay左,但都等埋趕到。
你可以打上去問吓
‹ 上一主題|下一主題