用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 UK Guardian
go

[英國] UK Guardian [複製鏈接]

阿女會去讀year 10, 想問下你哋用邊間監護人?Pippas, Quest,價錢都貴,WH  雖然平d,但睇D人話搵唔到人而且啊回覆比較慢
--
   3    0    0    0

我個女細個時有一個英文補習老師,佢係英國人,但係香港大,所以識講廣東話,佢先生係香港人,佢哋之前一路都係香港開補習社,老師好好人,上年佢哋決定返英國住,而家開咗一間 educational center, 應該都係做guardian嘅工作,我見佢FB有講會去學校嘅parents evening, 又會接送學生去機場返香港放half term, 如果你有興趣我可以比佢FB資料你,我唔係幫佢賣廣告,佢哋亦都唔知我係呢度提佢哋,我亦都唔知佢哋收費如何,只不過係佢哋真係好friendly, 可能可以provide 多啲personal services, 而且又可以用廣東話溝通,我唔知英國嘅guardianship service 係點,所以亦都唔知佢哋同其他公司有乜唔同,不過多一個資訊參考吓又冇壞。

tkokitty 發表於 23-2-21 14:18
阿女會去讀year 10, 想問下你哋用邊間監護人?Pippas, Quest,價錢都貴,WH  雖然平d,但睇D人話搵唔到人而 ...

WHG用咗幾年唔錯,回覆快,退款也快。
‹ 上一主題|下一主題