用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 請問有無經驗ESF reserved wait list 等半年都無位 ...
樓主: momochow22
go

[中學] 請問有無經驗ESF reserved wait list 等半年都無位 [複製鏈接]

BabySwan 發表於 24-1-8 14:50
回覆 aidan08 的帖子

係呀 50萬果個。好似你咁講,係阿哥買左,而家讀緊。係咪有siblings幾乎會必入?佢話 ...
Do u have offer yet? Which campus did your friend apply?

回覆 BabySwan 的帖子

你個FD 今日有無收到K1 offer?
已經距離1st round offer @29 Dec 2023 兩個星期仲係無任何消息

見到有D人中間收到2nd PV interview / 1st PV invitation for late application~~ 又有D人今日@12 Jan 2024 收到K1 offer email!!

係咪應該rejected ??

回覆 jeff1212 的帖子

We received offer yesterday finally 🥲

回覆 accounting_girl 的帖子

Congratulations👏🏻我有offer呀😄我個朋友都收到了

回覆樓主:

我N無。中學插班,等了8個月reserve wait list 都仲係無位

回覆 accounting_girl 的帖子

May I know which campus you have applied? Thanks

回覆 fe_kathy 的帖子

Abacus

BabySwan 發表於 24-1-8 14:50
回覆 aidan08 的帖子

係呀 50萬果個。好似你咁講,係阿哥買左,而家讀緊。係咪有siblings幾乎會必入?佢話 ...
通常siblings 都收嘅,都聽過有人話唔收,不過係幼稚園,港島只得一間,可能唔夠位吧。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊