用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 中大法律系
樓主: 孺子牛
go

中大法律系 [複製鏈接]

醒目開學勳章

szeching 發表於 22-8-12 12:58
我女都報咗大細O,亦報咗返校聽「Reg 科攻略」講座
我個個都報左 O Camp,但佢仲諗緊報唔報「Reg 科攻略」講座。

szeching    發表於 22-8-12 17:43
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

esmehouse 發表於 22-8-12 14:14
我個個都報左 O Camp,但佢仲諗緊報唔報「Reg 科攻略」講座。

阿女都報咗攻略

szeching    發表於 22-8-12 17:44
esmehouse    發表於 22-8-12 15:44
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

醒目開學勳章

想問今年是否自己影證件相然後比學校做學生證
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

esmehouse 發表於 22-8-15 08:58
想問今年是否自己影證件相然後比學校做學生證

阿女諗住自己影完然後upload上去,佢好努力咁P相

esmehouse    發表於 22-8-15 15:04

回覆 gracelam 的帖子

請問你地8月23日嗰個Academic Counselling (23 August 2022)點報名, 我揾唔到LINK. 謝謝

甜姐兒 發表於 22-8-18 19:40

請問你地8月23日嗰個Academic Counselling (23 August 2022)點報名, 我揾唔到LINK.  ...

問咗阿女佢話唔清楚,幫唔到你

請問你地8月23日嗰個Academic Counselling (23 August 2022)點報名, 我揾唔到LINK.  ...
唔洗報, 要去

問咗阿女,佢話喺Orientation day嘅網站內有個file,file入面顯示所有學系,有啲學系會返中大聽,有啲會上zoom,佢話所屬department 會send email 比佢,不過我女話佢仲未收到email ,而佢嗰個係上zoom喎

今日阿女收到Email, 有晒時間地點,叫孩子check吓email

szeching    發表於 22-8-19 17:55

收到, 謝謝各位. 另外都想問, 你地會買係邊度電腦返學,我今日想訂電腦(中大個優惠), 但佢10月中先有貨, 你地呢

我地去apple shop 買了, 最快8月尾有貨.  用學生優惠

醒目開學勳章

我都會去 Apple,唔係要有學生證才可以買咩?

回覆 PAJMama 的帖子

哦, 門市有學生優惠, 介唔介意講買左邊款, 幾錢?

我個仔都諗住買apple ipad, 想問你在apple shop買, 學生優惠幾多折呀?

蘑菇 發表於 22-8-19 16:24

我個仔都諗住買apple ipad, 想問你在apple shop買, 學生優惠幾多折呀? ...

上Apple Store網上訂已經可以,有學生證就得。我睇過冇話幾多折,佢寫明折咗之後價錢。爸爸幫佢買所以我冇研究

醒目開學勳章

甜姐兒 發表於 22-8-19 16:07

哦, 門市有學生優惠, 介唔介意講買左邊款, 幾錢?

我仔中四已用 MacBook Air,所以今次都係買番 MacBook Air 你預平 $1xxx

YuYuMother 發表於 22-8-19 16:35
上Apple Store網上訂已經可以,有學生證就得。我睇過冇話幾多折,佢寫明折咗之後價錢。爸爸幫佢買所以我冇 ...

上Apple Store網上訂已經可以,有學生證就得。我睇過冇話幾多折,佢寫明折咗之後價錢。爸爸幫佢買所以我冇 ...
請問你哋已經收到中大學生證?

我女想買Apple iPad Pro,前幾日喺門市問過,要出示學生證,但阿女仲未收到中大學生證,所以想問下大家?

回覆 szeching 的帖子

我個仔都係想買ipad pro. 網上買仲可以免費刻名.

szeching    發表於 22-8-19 20:20
‹ 上一主題|下一主題