用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有關英國HSBC 戶口問題
go

[英國] 有關英國HSBC 戶口問題 [複製鏈接]

請問各位有沒有遇過這問題….因輸入資料錯了,被鎖account ,致電查詢表示要帶同相關文件到(英國)分行辦理….
那就要待9月到英國先可以處理嗎?會唔會可以用email處理到呢?
謝謝各位
   1    0    0    0

bkfans123 發表於 22-7-13 23:20
請問各位有沒有遇過這問題….因輸入資料錯了,被鎖account ,致電查詢表示要帶同相關文件到(英國)分行辦理 ...

前年阿女試過入錯密碼被鎖,當時是打去香港hotline,之後駁去英國度reset的。

tingtingb 發表於 22-7-14 00:05
前年阿女試過入錯密碼被鎖,當時是打去香港hotline,之後駁去英國度reset的。
...

好的,再打去試吓,謝謝
http://hk.myblog.yahoo.com/

bkfans123 發表於 22-7-13 23:20
請問各位有沒有遇過這問題….因輸入資料錯了,被鎖account ,致電查詢表示要帶同相關文件到(英國)分行辦理 ...
可以約時間上香港 HSBC 總行部門(好似國際部),幫你駁去HSBC UK reset.
亦可以找香港相熟分行經理幫手打去 HSBC UK, 嗰邊核實佢身分,在分行用長途電話 reset.

兩樣都有人試過,同樣攪咗成個鐘

我哋都試過,不過打去香港HSBC,佢唔肯幫我哋駁去英國,最後我哋自己打長途電話過英國reset

謝謝你們,我在apps內聯絡線上客服…佢話要我哋自行處理….
咁我先打去總行國際部了解一下
http://hk.myblog.yahoo.com/
‹ 上一主題|下一主題