用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 選科選校 asso year 1 vs syu 傳理
go

asso year 1 vs syu 傳理 [複製鏈接]

現讀asso year 1  現有樹仁傳理 year 1 offer ,Gpa 得3.1 唔理想
應該繼續讀埋 asso year 2 再 non jupas
,望入8大定係轉樹仁
   0    0    0    0

小澄b 發表於 22-6-27 19:19
現讀asso year 1  現有樹仁傳理 year 1 offer ,Gpa 得3.1 唔理想
應該繼續讀埋 asso year 2 再 non jupas
, ...

如果一心想讀新間及傳理系,咁樹仁都係好的選擇,因為唔多大學開呢科,樹仁的出品都唔錯

sumchanma 發表於 22-7-28 12:25
如果一心想讀新間及傳理系,咁樹仁都係好的選擇,因為唔多大學開呢科,樹仁的出品都唔錯
...

個仔好心急,樹仁已經註了册入學,而我就想他讀埋今年asso year 2 再睇下

小澄b 發表於 22-7-28 12:54
個仔好心急,樹仁已經註了册入學,而我就想他讀埋今年asso year 2 再睇下

大個仔有自己想法,應尊重他意願,如果year 2成績再下跌就好危!現在及早離場也不錯。

B哩baba 發表於 22-7-28 16:51
大個仔有自己想法,應尊重他意願,如果year 2成績再下跌就好危!現在及早離場也不錯。
...

唯有咁諗

Asso兩年望入8大,唔得嘅話再入機仁year3, 咁樣又得唔得?
‹ 上一主題|下一主題