用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問有冇家長可以分享Malvern St James Girls school ? ...
樓主: linlin1
go

[英國] 請問有冇家長可以分享Malvern St James Girls school ? [複製鏈接]

cfs 發表於 22-7-2 10:39
我哋果邊Year 7已經可以出去,問準老師,幾個一齊行動。冇Uber佢哋自己識call local taxi .冇deliveroo佢 ...
Thanks!Year 7 的廚房只有雪櫃和微波爐,所以無得煮!

Poyau 發表於 22-6-28 11:03
B 應識?
呢間 B 字頭已經有好多 comment 話佢做得差,  Visa做得慢, 回覆又慢, 唔催唔跟...希望樓主盡快找到學校.

BABY-SUM 發表於 22-7-4 03:41
呢間 B 字頭已經有好多 comment 話佢做得差,  Visa做得慢, 回覆又慢, 唔催唔跟...希望樓主盡快找到學校.
...

天下agent一樣黑

sleung2020 發表於 22-7-4 08:25
天下agent一樣黑
咁又唔一定既,公道啲,都有啲好努力幫助學生既agent既.同一間學校唔同人讀既comment都可以好唔同,因為要睇小孩性格同習慣.我當年搵左5間agent搵學校,分別考左6間學校左右,當中4間agent都跟得幾好,大家介紹及比唔同comment,自己再去比較一下,問下讀緊家長既學校資料,又聯絡學校問下細節野,多方面工作去尋找適合自己小孩既學校,自己都要去搵答案,因為只有父母先最了解自己小孩係咩類型既學生.

我今年又開始搵學校,都係多方面進行及了解

cfs 發表於 22-7-4 09:21
咁又唔一定既,公道啲,都有啲好努力幫助學生既agent既.同一間學校唔同人讀既comment都可以好唔同,因為要睇小 ...

你不如攞啲deal with咁多垃圾agent嘅時間嚟自己研究啲學校好過喇
‹ 上一主題|下一主題