用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 土耳其航空轉機
樓主: wingwing2004
go

[英國] 土耳其航空轉機 [複製鏈接]

wingwing2004 發表於 22-5-10 07:36
請問有没有小朋友乘搭土耳其航空由London 回香港,在Istanbul 轉機易嗎?最好預多少時間?

...

我仔唯一唔鐘意嘅係free WiFi有限時,如果冇數據漫遊嘅就要與世隔絕!

beastiebistro 發表於 22-5-10 07:46
回覆 wingwing2004 的帖子

我兩個仔女(15 + 14歲)四月自己返香港係搭土航經伊斯坦堡轉機。佢哋話流程清 ...
請問18歲以下自己飛需要家長填form同意嗎?Turkish airlines customer service sucks! Hotline 永遠無人接,whatsapp 又鬼咁耐唔覆,仲要撞啱佢覆時online幾秒內回應, 如果唔係又重新等過!我貪平book左比阿女xmas 返而家驚驚地!

rainbowday01 發表於 23-6-26 19:07
請問18歲以下自己飛需要家長填form同意嗎?Turkish airlines customer service sucks! Hotline 永遠無人接 ...
我冇填過任何form喎,我亦冇用過佢哋customer service 所以冇咩意見可以俾到你。咁疫情前正常情況我自己都未必會揀Turkish airlines,但被逼揀咗又發覺冇預期咁差。

我覺得唯一唔好係,如果轉機時間長嘅,佢機場Wi-Fi係要收錢,記得好似得一個鐘頭免費。

foxli 發表於 23-6-27 14:29
我覺得唯一唔好係,如果轉機時間長嘅,佢機場Wi-Fi係要收錢,記得好似得一個鐘頭免費。 ...

周圍(emoji)機的學生都準備張自由鳥,任何國家都可以買數據一天,很方便。因為次次都唔同航空公司
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊