用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 cx 買機票
go

[英國] cx 買機票 [複製鏈接]

有無人上網買cx機票, 俾唔到錢? 我已經試了4間銀行的信用卡, 但係間間都話發卡銀行唔批, 都唔知係銀行定係cx 問題, 打去cx hotline又已經等了3個鐘...真係唔知點算
   0    0    0    0

LoveChild 發表於 22-4-26 16:58
有無人上網買cx機票, 俾唔到錢? 我已經試了4間銀行的信用卡, 但係間間都話發卡銀行唔批, 都唔知係銀行定係c ...

我都試過呢個情況,我係上網redeemed BA機票,到俾錢又係俾唔到,用曬所有credit card都唔得。打去銀行都話唔係佢哋問題。結果要第二日先至俾到錢

summer14 發表於 22-4-26 17:22
我都試過呢個情況,我係上網redeemed BA機票,到俾錢又係俾唔到,用曬所有credit card都唔得。打去銀行都 ...
真係唔知,係佢的問題, 定係我的問題

LoveChild 發表於 22-4-26 16:58
有無人上網買cx機票, 俾唔到錢? 我已經試了4間銀行的信用卡, 但係間間都話發卡銀行唔批, 都唔知係銀行定係c ...

CX及BA未試過在官網上俾唔到錢,反而係維珍次次都不能在官網俾到錢,

回覆樓主:

Facebook見到有人話昨晚在CX網站買都俾唔到錢

之前BA官網買都好順利。今次第一次在CX官網買,比錢時無問題。收到e-ticket 時個錯左.完全唔係我input 果個。所以大家check 清楚。打上CS攪左2個半鐘先有人處理
‹ 上一主題|下一主題