用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 NAIS nursery 開始咗interview未?
樓主: goodanta
go

[其他] NAIS nursery 開始咗interview未? [複製鏈接]

Falcon媽媽 發表於 22-2-10 15:17
如果返半日就冇回程校巴,個staff講。你收到email未?有冇foreign passport ?

昨天同日收到電話和email通知。冇 foreigner passport.

a_bah0704 發表於 22-2-10 15:19
昨天同日收到電話和email通知。冇 foreigner passport.

我收到電話但未見有email

a_bah0704 發表於 22-2-10 15:19

岩岩收到email

因為半日冇來回校車,所以應該揀full day
地點太格攝,冇校車,接送非常困難,呢個係我仲掙扎緊應唔應該take offer

我哋冇foreign passport

校車資料校網有晒今年嘅路線,全部路線$2900來回

sodaleave 發表於 22-2-10 17:45
地點太格攝,冇校車,接送非常困難,呢個係我仲掙扎緊應唔應該tak ...

我都係咁諗,原本想am, 唔想阿仔咁快返full day, lunch又要準備,又冇得reheat, 但地點太差啦,所以唔知點好。

sodaleave 發表於 22-2-10 17:45
地點太格攝,冇校車,接送非常困難,呢個係我仲掙扎緊應唔應該tak ...

上次open day,我搭巴士,星期六超多人又塞車,入到去仲要轉的士,玩左我個半鐘。
‹ 上一主題|下一主題