用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 求指引,全英文playgroup
go

求指引,全英文playgroup [複製鏈接]

大家好,小兒一歲,而家返緊Tutor Time playgroup,家住南昌,請問大家有冇全英文playgroup好介紹?謝謝大家。
   0    0    0    0

FamilyTse 發表於 21-12-13 11:42
大家好,小兒一歲,而家返緊Tutor Time playgroup,家住南昌,請問大家有冇全英文playgroup好介紹?謝謝大 ...

奧運凱帆軒Little Habs playgroup全英文的

FamilyTse 發表於 21-12-13 11:42
大家好,小兒一歲,而家返緊Tutor Time playgroup,家住南昌,請問大家有冇全英文playgroup好介紹?謝謝大 ...

借位一問樓主覺得TT 好唔好?

jsmjsm 發表於 21-12-15 20:56
奧運凱帆軒Little Habs playgroup全英文的

Thank you

jooxx 發表於 21-12-17 13:16

借位一問樓主覺得TT 好唔好?

好,真係好好。除咗貴。

我之前返寶馬山分校返咗五個月,無得頂。英文同普通話老師都好好,小朋友進步得好快,連老爺奶奶都睇得到。個 indoor playground 真心正。

最近轉咗返九龍塘(因為搬咗去南昌),有outdoor playground 又係好開心,師資同寶馬山差唔多,不過我鍾意寶馬山老師多啲。
‹ 上一主題|下一主題