用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問下小朋友有專注力不足/過度活躍入左根德園會唔會比 ...
樓主: YeungB
go

想問下小朋友有專注力不足/過度活躍入左根德園會唔會比人 [複製鏈接]

staedtler22 發表於 21-12-3 07:59
https://www.baby-kingdom.com/for ... 28433&extra=&page=3

玩人小朋友

睇你send出黎條link,  淨係見你講d唔講d,  多人問小朋友點講,你都唔回應,可信性成疑

staedtler22 發表於 21-12-2 15:48
退不退學是否有分別? 因為出事後主任說不如退學先
其實你甘不滿間幼稚園,可以選擇退學

....

回覆 staedtler22 的帖子

一時話被5-6個圍毆一時話學校唔肯查閉路電視
你有千里眼? 點解唔係50-60個?

正常有logic嘅人/讀過幼稚園嘅人都知,小朋友係幼稚園入面基本上係人釘人式
有乜可能聯群結黨5-6個一齊消失喺老師/校工面前毆毆一個同學?
你不如吹大d,
1. 班有面有5-6個同學識隱身術
2. 班入面有人收保護費
再吹大d:
3. 全校夾埋一齊侵犯你個小朋友、因x不遂憤面圍毆

貼一張foot.jpg圖... 就看圖作文?
定係你份人係: 小朋友返嚟同你講「mirror陪我一齊上堂」你就會信嘅果種人?

講野之前用下個腦,自己無腦但唔好當其他人都無腦
如你話俾1個小朋友打,都還有部份可信性
5-6個... 你估識隱身? 定係你連幼稚園都無讀過/無入過去?

有證據嘅話何止要報警,建議你寫血書去教育局控訴
單憑「我小朋友係咁講」就當證據的話,你預左俾人控訴啦

生仔要考牌&驗腦

回覆 kwokkwokkwok78 的帖子

睇嚟閣下生左好多adhd小朋友所以咁有心得請問訓練小朋友做感化官係教育局指引? 有無link share下?定係你自己想像當事實?
無嘅唔好_up當秘笈,定係以為自己好風趣好幽默?

建議有adhd小朋友嘅家長,送去俾依位媽媽kwokkwokkwok78照顧,佢大把經驗可以放心交俾佢

78定「87」, 其實都係一線之差.....
‹ 上一主題|下一主題