用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 ABRSM 錄影video 的file name
go

ABRSM 錄影video 的file name [複製鏈接]

想問大家有無改個FILE NAME, 例如用返小朋友個名, 改咗才submit? 定用返原本 IMG_1234.MOV 就可以?
謝謝!
   2    0    0    0

我改左[樂器grade?小朋友名]

藍田太太 發表於 21-7-22 22:19
想問大家有無改個FILE NAME, 例如用返小朋友個名, 改咗才submit? 定用返原本 IMG_1234.MOV 就可以?
謝謝!
...
跟據abrsm指引,係要改個file name ( 考生名 ,級別,樂器)不可用 space bar ,中間用 "_",:" -" 等都得。https://hk.abrsm.org/media/65976/guidance-for-performance-grades-id-1-8-from-may-2021.pdf
第 8頁,post performance information

藍田太太 發表於 21-7-22 22:19
謝謝!
...

我唔知要改,冇改照交了IMGxxx.MOV, 不過似乎冇影響,下次會留意改番。

多謝大家回覆, 我跟大家意見有改file name, 用小朋友名和考的項目.
Thank you!

謝謝大家的提醒, 已提交影片, due date是9月6日,有排等。

sarahdad 發表於 21-8-20 10:42
謝謝大家的提醒, 已提交影片, due date是9月6日,有排等。

我記得阿女交片後約4,5日後有result, 不用等到due day後。證書大約4個月後寄到手。
教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!
‹ 上一主題|下一主題