用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 想買冬天衫返英國,夏天香港邊度有?
go

[其他] 想買冬天衫返英國,夏天香港邊度有? [複製鏈接]

因為諗住聖誕唔返香港,之前冬天衫已唔啱著,網購又無得試size, 唔知邊度有?謝謝
   0    0    0    0

jamhappybobo 發表於 21-7-12 17:30
因為諗住聖誕唔返香港,之前冬天衫已唔啱著,網購又無得試size, 唔知邊度有?謝謝
...
我建議去到先買,價錢差唔多。唔好一次買咁多,等聖誕前後既大減價。

王家爸爸 發表於 21-7-12 18:14
我建議去到先買,價錢差唔多。唔好一次買咁多,等聖誕前後既大減價。

男仔衫會建議英國邊度買?(emoji)

jamhappybobo 發表於 21-7-15 16:04
男仔衫會建議英國邊度買?(emoji)
衫就容易,亞馬遜好多,質量都唔錯。

jamhappybobo 發表於 21-7-12 17:30
...

我系ML B 買冬天衫比我個仔帶過去

如果可以出街?街有大把商店賣衫,商場或大街一定有,如果出街自己可以試下睇真D會啱心水D。英國D衣物都比香港平。而且啱英國天氣D

上次我 online 係 zara度買件褸俾我小朋友,佢睇圖話好,買返嚟都話 ok, 但結果一次都唔着,激死人!

如果你個小朋友都大,應該叫佢自己去搵,自己去處理,周街都有唔同既賣衫商店,如果六、日可唔可以出街買野?

KIMLIFEINUK 發表於 21-7-16 14:50
如果可以出街?街有大把商店賣衫,商場或大街一定有,如果出街自己可以試下睇真D會啱心水D。英國D衣物都比 ...

可以出街,但我唔多見街有賣衫舖頭,可能我剩係識Primark,有冇介紹?叫佢google map search 吓

jamhappybobo 發表於 21-7-23 19:07
可以出街,但我唔多見街有賣衫舖頭,可能我剩係識Primark,有冇介紹?叫佢google map search 吓
...

Next 上網買
‹ 上一主題|下一主題