用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 派左入西貢李少欽,有無同學仔?
go

派左入西貢李少欽,有無同學仔? [複製鏈接]

派到西貢李少欽,好遠,都唔知點返學好... 我地住康城
個仔又唔肯講中文,我地放棄扣門。所以應該疊埋心水9月番李少欽。
有無2021-22嘅同學仔?

0    0    0    0

李少欽有校巴去清水灣,我有個外國人鄰居會九月入學讀EMI班

shin.cali 發表於 21-6-2 13:22
派到西貢李少欽,好遠,都唔知點返學好... 我地住康城
個仔又唔肯講中文,我地放棄扣門。所以應 ...

請問你填第幾中左?
好鍾意呢間學校填甲一唔中

回覆 shin.cali 的帖子

Hihi.....有呀。。今年入小一,男仔

Hello, we also live in lohas and my son also got into Lee Siu Yam p.1 this Sept. (the school told us he can go into the English stream), and we are Chinese. I would like to know more about this school too.

我仔仔讀緊,我地都係本地人間學校好多外國學生,學英文一流但學術水平低,中文明顯學得一般

仔仔都表示平日上堂同學仔好嘈
番學見到同學仔都無乜規矩,係happy school
但要小心仔仔學壞
‹ 上一主題|下一主題