用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 丘佐榮好嗎?
go

丘佐榮好嗎? [複製鏈接]

好小見人提丘佐榮,但見佢都係B1學校。校風、成績好嗎?如何同黃笏南、旅港比?
   2    0    0    0

askhoho 發表於 21-4-17 14:40
好小見人提丘佐榮,但見佢都係B1學校。校風、成績好嗎?如何同黃笏南、旅港比? ...

旅港成績已追上華英/迦密
丘佐榮同黃笏南/銀禧比較如下

2020年 銀禧 | 黃笏南 | 丘佐榮
3322率 77.1% | 94.7% | 76.1%
聯招學士 78.1% | ~67%^ | 73.4%
聯招取錄 85.1% | 達89% | 89.0%
學士比例 91.8% | 超75% | 82.5%
^ 89% x 75% = 67%

而家係唔係去到1B?

醒目開學勳章

tungtungchu2010 發表於 21-4-20 14:41
而家係唔係去到1B?

I think 1c
ToBy and VinCent

tungtungchu2010 發表於 21-4-20 14:41
而家係唔係去到1B?

聯招數字未能確定是B1B
九真聯招數字更佳 成績B1C水平

2020年 銀禧 | 黃笏南 | 丘佐榮 | 九真
3322率 77.1% | 94.7% | 76.1% | 86%
聯招學士 78.1% ~67%^ 73.4% 85%
聯招取錄 85.1% 達89% 89.0% 87.1%
學士比例 91.8% 超75% 82.5% 97.5%
^ 89% x 75% = 67%

Poyau 發表於 21-4-20 16:24
聯招數字未能確定是B1B
九真聯招數字更佳 成績B1C水平

請問呢d資料可以邊度(emoji)到?

tung_mama 發表於 21-4-22 09:06
請問呢d資料可以邊度(emoji)到?

參考各校網頁/校務報告/校訊
‹ 上一主題|下一主題