用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band One生
樓主: yyk1009
go

Band One生   [複製鏈接]

hkpapa852 發表於 21-4-11 13:49
邊間次級先?
如果係葛,要小心諗諗。

系啊就系葛,老師估b1b 怕且出到去個ranking order 更低,抽得會差,現在留李國寳系咪最安全呢?

ganggang 發表於 21-4-11 19:01
系啊就系葛,老師估b1b 怕且出到去個ranking order 更低,抽得會差,現在留李國寳系咪最安全呢? :thinkin ...
全級幾多人?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

hkpapa852 發表於 21-4-12 09:13
全級幾多人?

13x ,捻住搏唔過,keep 番國寳

ganggang 發表於 21-4-12 10:07
13x ,捻住搏唔過,keep 番國寳

請問呈分排級幾/13X人

Poyau 發表於 21-4-12 10:39
請問呈分排級幾/13X人

2次1x, 1次22,班主任話怕抽到唔知去左邊

ganggang 發表於 21-4-12 10:41
2次1x, 1次22,班主任話怕抽到唔知去左邊

B1B但怕抽到唔知去咗邊 何解咁講?
老師有無講上兩年B1生%/升B1人數
之前有人分享葛小2019年升中名單
但只有校名無每校人數

Poyau 發表於 21-4-12 11:15
B1B但怕抽到唔知去咗邊 何解咁講?
老師有無講上兩年B1生%/升B1人數
之前有人分享葛小2019年升中名單
勉強叫有大約10間B2A-B1中學既校名....... 所以有風險
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。
‹ 上一主題|下一主題