用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Amazon退貨問題
go

[英國] Amazon退貨問題 [複製鏈接]

uk Amazon退貨無得選collection service, 只可以drop off, 但貨品頗大件,可唔可以要求collection或其他方法做到collection呢?幫手print埋 QR code,請指教,謝謝🙏🏻
   0    0    0    0

我試過可以黎收退件窩,我之前買過一套西裝後來Size唔岩就做退貨,我剔叫佢地來我仔學校pick up ,跟住就跟佢指示print out 需要既 bar code,包好自己件貨然後貼bar code 起 packing 上,然後我仔按照上面既電話打去叫佢地黎pick up ,不過原來個電話號碼系學校宿舍house master 個老婆既,(可能佢做埋Amazon pickup 代理),最後我仔比左件貨阿housemaster 個老婆,2日後就收到郵件話收番件貨,前後唔使1星期退番錢去信用卡。

回覆 yuyueng 的帖子

Thanks!之前都有collection service, 但原來唔係一定有,今次就真係只有drop off 可選擇。本來想搵本地快遞,但佢哋就又無得幫手scan印QR CODE
‹ 上一主題|下一主題