用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問大圍校網,大抽獎乙二邊個穩陣得來又ok ge ...
樓主: sugar1redbean
go

請問大圍校網,大抽獎乙二邊個穩陣得來又ok ge [複製鏈接]

nataliE228 發表於 21-2-17 22:08
你都幾亂黎, 問非所答, 似陷害多D!
Is something wrong with you?  Just overlook

sugar1redbean 發表於 21-1-23 10:01
好奇一問,通常問大圍揀邊間好都會話四大好,迦密、沙官、陳、聖心,點解你會選這學校甲一乙一嘅?我想小朋 ...

我女今年小一,上年自行20分唔入聖心,最後大抽獎入。

甲一乙一聖心
乙二王錫豪
乙三張煊昌

本身有私小backup,肯定唔入聖心就唔讀,後來好好采入左。聖小係一間好好既學校,Happy School,功課唔多,唔谷,老師又有愛心(emoji),我女讀得好開心。

王賜豪最近換左校長,由前林文燦副校升任,應該會有幫助。

pohivy2004 發表於 21-1-29 20:47
佢今年嘅升中成績真係幾好

美林2020年37%升B1/B2A-1C中學
與愛禮信相若 較白普理/王賜豪佳

2020年
88網 升B1^ + B2A-1C^ = B1/近B1
沙官小 65.0% + 4.8% = 69.8%
陳元喜 33.1% + 15.0 = 48.0%
---
美林 28.6% + 8.6% = 37.1%
愛禮信 24.0% + 13.5% = 37.5%
白普理 21.8% + 13.9% = 35.6%